Két meccs, két győzelem és két olyan győztes, akik nem igazán voltak még ebben a helyzetben

Hét közben a Szeged elleni továbbjutással hangoltunk a Ferencváros elleni bajnokira, amit némi iszappakolás árán szintén megnyert a csapat. Bár mindkét meccsen (de főleg a Fradi ellen) kifejezetten sok jó teljesítmény volt a KTE-ben, ennek ellenére a két győztes viszonylag kényelmes előnnyel tudta megnyerni a maga szavazását.

A Szeged ellen ugyan még nem voltunk lehengerlőek, de érvényesítettük a két csapat közti osztálykülönbséget, a Fradi ellen pedig szinte minden pályára lépő játékos hatalmasat küzdött, hogy egy meglepetésgyőzelmet arasson a csapat.

A szavazások eredményei:

A Szeged ellen a szavazáson a továbbjutást érő gólt szerző Iyinbor Patrick magabiztosan nyert, mögötte a tavalyi formájához lassacskán visszataláló Varga Bence és a válogatottba frissen visszakerülő Szuhodovszki Soma végzett.

Az FTC elleni meccsen a gólok sorát nyitó Pálinkás Gergő győzött, második helyen a neki gólpasszt adó Szűcs Kornél végzett, a harmadik helyre pedig a forduló védését bemutató Varga Bence futott be.

A Lila Köd értékelése alapján a három legjobb játékos a Szeged ellen:

  1. Iyinbor Patrick – 8-as osztályzat
  2. Belényesi Csaba – 7-es osztályzat
  3. Varga Bence – 7-es osztályzat

A Lila Köd értékelése alapján a három legjobb játékos az FTC ellen:

  1. Belényesi Csaba – 9-es osztályzat
  2. Pálinkás Gergő – 8-as osztályzat
  3. Szűcs Kornél – 7-es osztályzat

Itt pedig az éves összesítése a „meccs legjobbja” szavazásoknak (3 pontot ér, ha valaki az adott meccsen a legjobb volt, 2 pontot kap, aki a második legjobb lett, a harmadik helyért 1 pontot adunk):

A szurkolóknál Szuhodovszki Soma újabb pontot pakolt a meglevők mellé, de Pálinkás Gergő, felszaladt a második helyre, Varga Bence pedig felzárkózott Horváth Krisztofer mellé a dobogóra. Szűcs Kornél és Iyinbor Patrick középmezőnyben helyezkednek el, utóbbi valamivel magasabban. A Lila Köd tabelláján Belényesi Csaba átvette a vezetést Szuho és Szalai Gabi előtt, de Iyinbor Patrick is megérkezett az élmezőnybe, ahogyan Szűcs Kornél is. Varga Bence és Pálinkás Gergő a középmezőnybe emelkedett. Az összesített lista élén továbbra is Szuhodovszki áll, Horváth Krisztofer és Szalai Gábor előtt. Pálinkás Gergő, Iyinbor Patrick, Belényesi Csaba és Varga Bence is felzárkózott a dobogó mögé.

(a nyitókép Iyinbor Patrickról és Pálinkás Gergőről a Kecskeméti TE Facebook oldaláról származik, a design pedig a Freepik-ről)