Ugyanaz lett a meccs legjobbja az év utolsó meccsén, mint a tavalyi utolsó találkozónkon

Győzelemmel és felsőházzal búcsúztattuk az évet, a meccs legjobbja pedig ugyanaz a játékos lett, aki az előző szezon utolsó találkozóján is a legjobb lett. Ez pedig nem kis dolog, mert emberünk hosszú idő után jutott el újra erre a csúcsra. A második helyen az idényünket keretbe foglaló csatár, a harmadikon pedig az elnyűhetetlen vasember végzett.

Nikitscher Tomi hosszú időt volt kénytelen kihagyni, de a szezon végére nem csak visszatért, de sokszor jól is játszott.

Nikitscher Tamás öt meccs híján a teljes idényt kihagyta, de azon az öt meccsen igyekezett jól felépíteni magát. Az utolsó két meccsen már kifejezetten biztató játékot mutatott, a szezonzárón ráadásul nem csak a mezőnyben volt hasznos tagja a csapatnak, de gólt is lőtt.

A szavazás eredménye:

Nagyon szoros lett a végeredmény, hiszen Niki csak egy hajszállal előzte meg a győztes gólt szerző Pálinkás Gergőt. Nem csoda, hogy ők kapták a legtöbb szavazatot, a két gólunkat ők szerezték, de ezen kívül is hasznosan játszottak. A harmadik helyre Belényesi Csaba futott be, mondhatjuk, hogy menetrendszerűen.

A Lila Köd értékelése alapján a három legjobb játékos a ZTE ellen:

  1.  Nikitscher Tamás – 7-es osztályzat
  2.  Pálinkás Gergő – 7-es osztályzat
  3. Zeke Márió – 6-os osztályzat

Itt pedig az éves összesítése a „meccs legjobbja” szavazásoknak (3 pontot ér, ha valaki az adott meccsen a legjobb volt, 2 pontot kap, aki a második legjobb lett, a harmadik helyért 1 pontot adunk):

Véget ért az év, így eredményt hirdethetünk. A szurkolók szerint a legtöbbször Horváth Krisztofer emelkedett ki a KTE-ből, csak egyetlen ponttal marad le mögötte Belényesi Csaba, a harmadik helyen pedig holtversenyben Varga Bence és Zsótér Donát végzett. A Lila Köd listáján Belényesi volt a nyerő, ráadásul Csabi magabiztos előnyt hozott össze a második helyre megérkező Krisztoferrel szemben. A harmadik helyen a blog listáján Varga Benyó végzett. Az összetett versenyt végül imponáló magabiztossággal húzta be Belényesi Csaba, a második helyen a házi gólkirályunk, Horváth Krisztofer végzett, a harmadik pedig Varga Bence lett.

(a nyitókép Nikitscher Tamásról a Kecskeméti TE Facebook oldaláról származik, a design pedig a Freepik-ről)