A tavasz felfedezettje belopta magát a szurkolók szívébe

Hosszú idő után tudott végre győzni a Mezőkövesd ellen, és bár a játék még messze volt attól, amit a legtöbben szívesen látnánk, a három pont megszerzésének köszönhetően körömnyi távolságra kerültünk a bennmaradástól. A szurkolók szerint a meccs legjobbja a tavasz felfedezettje lett, a második helyen az összesített lista éllovasa, a harmadikon pedig a szélsőjátékunk motorja végzett.

Helmich Pál a tavasz egyik legkellemesebb meglepetése Kecskeméten

Azzal nem árulok el titkot, hogy Helmich Pál a szurkolók egyik kedvencévé vált a tavasszal. Ezt az is mutatja, hogy az eddigi 8 meccsből, amin lehetőséghez jutott, 6-szor is a legjobb három játékos közé szavazták a drukkerek. Pali a Kövesd ellen is nagy lelkesedéssel játszott, a sok szerzett labda és szerelés mellett pedig gólt is jegyzett, amivel pályára is állította a csapatot.

A szavazás eredménye:

Helmich győzelméhez nem fért kétség, de a mögötte érkező Belényesi Csaba és Zeke Márió helyezése sem forgott veszélyben, csak ők hárman tudtak 10% fölé kerülni.

A Lila Köd értékelése alapján a három legjobb játékos a Mezőkövesd ellen:

  1.  Vágó Levente – 7-es osztályzat
  2.  Helmich Pál – 7-es osztályzat
  3. Banó-Szabó Bence – 6-os osztályzat

Itt pedig az éves összesítése a „meccs legjobbja” szavazásoknak (3 pontot ér, ha valaki az adott meccsen a legjobb volt, 2 pontot kap, aki a második legjobb lett, a harmadik helyért 1 pontot adunk):

A szurkerek tabelláján Belényesi Csaba tovább csökkentette a hátrányát Horváth Krisztoferrel szemben, Helmich Pál már megérkezett Szuhodovszki és Pálinkás nyakára, Zeke Márió pedig utolérte Szalai Gábort. A Lila Köd listáján Vágó Levente megközelítette a dobogós Varga Bencét, Helmich Pali Lukácsot, Banó-Szabó Bence pedig Szendreit és Kiss Bencét érte utol. Az összesített listán így Belényesi növelni tudta az előnyét az első helyen, Vágó már a negyedik helyet ostromolja, de Zeke is belépett a 20 ponton felüliek táborába. Helmich már Pálinkás mögé lépett, és lassan Banó-Szabó is megérkezik a középmezőnybe.

(a nyitókép Helmich Pálról a Kecskeméti TE Facebook oldaláról származik, a design pedig a Freepik-ről)

2 hozzászólás “A tavasz felfedezettje belopta magát a szurkolók szívébe” bejegyzéshez

  1. Az első perctől kezdve nagyon tetszik a játéka, hozzáállása.
    Fizikálisan magasan a korosztálya felett van. Látszik, hogy Német közegben edződött.
    Remélem meg tudjuk tartani még egy ideig, jó kezekben lenne Kecskeméten.
    Hosszú távon erőssége lehet a Magyar labdarúgásnak.

    1. Én is nagyon kedvelem azt az energiát, amivel játszik. Néha elviszi a hév, de ez idővel javulni fog majd

Ide várjuk tippjeidet, véleményedet