A gólfelelős és a traktor lettek az elmúlt két meccs legjobbjai

A Diósgyőr elleni nagyon fontos győzelem után némileg felforgatott csapattal kaptunk ki Pakson. Míg az első meccsen az idény abszolút húzóembere nyerte a szavazást, addig a másodikon a középpályán robotoló, a pályát feltúró játékos győzött.

A Paks elleni vereség ugyan kicsit megtörte a lendületet, de remélhetőleg hamar javít a csapat, Szabó István pedig valószínűleg egyébként is számolt ezzel, mert a csapat rotálásában benne lehet az ilyesféle kisiklás. Azelőtt azonban a Diósgyőr ellen küzdős meccsen harcoltuk ki a három pontot és a Paks elleni mérkőzésen sem álltunk távol akár a három ponttól sem.

A szavazások eredményei:

A Diósgyőr ellen egyértelmű volt Horváth Krisztofer győzelme, de nem forgott veszélyben Varga Bence és Zsótér Donát dobogós helye sem. A Paks ellen már kicsit szorosabb volt a mezőny, bár Zsótér győzelméhez nem fért kétség. A második helyre befutó Benyót, a harmadikra megérkező Belényesi Csabát és a dobogóról éppen lemaradó Horváthot azonban csak kevés szavazat választotta el.

A Lila Köd értékelése alapján a három legjobb játékos a Diósgyőr ellen:

  1. Varga Bence – 8-as osztályzat
  2. Horváth Krisztofer – 7-es osztályzat
  3. Zsótér Donát – 7-es osztályzat

A Lila Köd értékelése alapján a három legjobb játékos a Paks ellen:

  1. Varga Bence – 7-es osztályzat
  2. Belényesi Csaba – 6-os osztályzat
  3. Zsótér Donát – 6-os osztályzat

Itt pedig az éves összesítése a „meccs legjobbja” szavazásoknak (3 pontot ér, ha valaki az adott meccsen a legjobb volt, 2 pontot kap, aki a második legjobb lett, a harmadik helyért 1 pontot adunk):

A szurkolók listáján Horváth Krisztofer megerősítette első helyét, a dobogóra pedig Zsótér Donát és Varga Bence is megérkezett. A Paks ellen harmadik helyre befutó Belényesi a negyedik helyen áll a drukkereknél. A Lila Köd listáján Belényesi, Horváth és Szalai a dobogósok, de Varga Bence feljött negyediknek, míg Zsótér Donát is megközelítette az élmezőnyt. Összesítettben Horváth előnye meggyőző, mögötte Belényesi, majd Szalai és Varga Benyó érkeznek. Zsótér Donát egészen közel került a dobogóhoz.

(a nyitóképek Horváth Krisztoferről és Zsótér Donátról a Kecskeméti TE Facebook oldaláról származik, a design pedig a Freepik-ről)