Ha már visszatért, miért ne lett volna egyből a meccs legjobbja?

Azt már kitárgyaltuk, hogy végre megszakadt a rossz szériánk a Kövesd ellen, de arról nem esett szó, hogy szerintetek ki lett a meccs legjobbja. A szurkolók nagy kedvence úgy rúgta be az ajtót, ahogy mindannyian reméltük. A második és harmadik helyen pedig olyan játékosok végeztek, akiktől nagy szükség lesz az előrelépésre és a folyamatos jó formára.

Bár az idei tavasz egész más célokról fog szólni, mint a tavalyi, a Mezőkövesd elleni győzelem jó alapot ad az akármilyen célokért való küzdésnek. Eltávolodtunk kissé a kiesőzónától, sőt egész konkrétan jelenleg közelebb vagyunk a dobogóhoz (6 pont), mint a kiesőzónához (9 pont). Amennyiben a következő meccseken egy korrekt (még csak nem is kiemelkedő) teljesítményt tudunk hozni, akkor lehet felfelé tekintgetni, ahelyett hogy a mögöttünk levőkkel foglalkoznánk.

A szavazás eredménye:

Egyértelmű volt a szavazás végeredménye, abban a tekintetben legalábbis, hogy az első három helyezett után volt némi szakadék a szavazatok számában. A szavazást tehát a két góllal visszatérő Lukács Dániel nyerte meg, a második helyre a két gólpasszos Májer Milán, a harmadikra pedig a mezőnyben nagyon meggyőző Zsótér Donát ért oda.

A Lila Köd értékelése alapján a három legjobb játékos a Mezőkövesd ellen:

  1. Májer Milán – 8-as osztályzat
  2. Lukács Dániel – 8-as osztályzat
  3. Zsótér Donát – 7-es osztályzat

Itt pedig az éves összesítése a „meccs legjobbja” szavazásoknak (3 pontot ér, ha valaki az adott meccsen a legjobb volt, 2 pontot kap, aki a második legjobb lett, a harmadik helyért 1 pontot adunk):

A szurkolói listán Horváth Krisztofer első helyét egyelőre nem fenyegeti semmi, mögötte Szuhodovszki és a Pálinkás-Belényesi-Vágó-Zsótér négyesfogat érkezik. A Lila Ködnél szorosabb a verseny: Belényesi az élen, mögötte Szalai és Horváth. Összetettben Horváth Krisztofer meggyőző előnnyel áll az első helyen, őt Belényesi és Szalai követi. A most győztes Lukács fellépett Meszhi mellé, Májer Szűcs Kornélt érte utol, Zsótér pedig Iyinbort előzte meg.

(a nyitókép Lukács Dánielről a Kecskeméti TE Facebook oldaláról származik, a design pedig a Freepik-ről)