Sok tekintetben a legjobb játékosunk, de ugyanakkor még érnie kell a Fehérvár elleni meccs legjobbjának

Fordulatos és lüktető meccsen szereztünk pontot Székesfehérváron és ezúttal a meccs egyes szakaszaiban a játékunk is mutatós volt. A szavazás két játékos között dőlt el, akik eredménye között kis különbség volt, a harmadik helyen pedig ezúttal holtverseny alakult ki.

Horváth Krisztofer úgy lett a mezőny legjobbja egy hatgólos meccsen, hogy sem gólt nem lőtt, sem gólpasszt nem adott

A KTE az ősz végére egészen meggyőző formába kezd lendülni, ami főleg annak fényében örömteli, hogy a hátralevő három idei meccs (MTK, Puskás Akadémia, Debrecen) még tartogathat nehézségeket. A novemberben megszerzett pontok újra a középmezőny felső részébe emelték a csapatot, a Fehérvár ellen pedig könnyen győzelmet is arathattunk volna, ha nincs Katona Mátyás hatalmas gólja a meccs végén (vagy gól születik Szuhodovszki, Tóth Barna vagy Szendrei valamelyik nagy helyzetéből).

A szavazás eredménye:

A szavazást kis különbséggel nyerte meg Horváth Krisztofer, aki ugyan nem lőtt gólt vagy adott gólpasszt, de mindhárom gól előkészítésében szerepet vállalt és főleg a második félidőre találta meg a lendületét. Krisztofer kétséget kizáróan a legveszélyesebb játékosunk, de pont az érettség hiányzik még belőle, ami a rutinnal fog majd megjönni és aminek köszönhetően nagyobb százalékban hoz majd jó döntéseket. A második helyre az első gól szerzője, Szalai Gábor futott be, aki védő létére is igen gólerős: a másodosztályban elképesztő 10 gólig jutott, tavaly 3 gólt szerzett, idén pedig már 4-nél tart középhátvédként. A harmadik helyen holtverseny alakult ki: a védelemben ezúttal is meglehetősen stabil teljesítményt nyújtó Belényesi Csaba és a csereként beállva lendületes játékával (na meg góljával) fordulatot hozó Szendrei Ákos egyaránt 8% körüli eredményt ért el.

A Lila Köd értékelése alapján a három legjobb játékos a Fehérvár ellen:

  1. Szalai Gábor – 8-as osztályzat
  2. Szendrei Ákos – 7-es osztályzat
  3. Vágó Levente – 7-es osztályzat

Itt pedig az éves összesítése a „meccs legjobbja” szavazásoknak (3 pontot ér, ha valaki az adott meccsen a legjobb volt, 2 pontot kap, aki a második legjobb lett, a harmadik helyért 1 pontot adunk):

Olyan történt, ami még sosem: a szurkolók és a Lila Köd tabelláján, valamint az összesített listán egyaránt változás történt az élen. A drukkereknél Horváth Krisztofer átvette a vezetést Szuhodovszki Somától és ugyanez történt az összesített listán is. A Lila Ködnél pedig Belényesit előzte Szalai Gábor. Az összetett verseny élmezőnye így meglehetősen szoros: Horváth, Szuho és Szalai három ponton belül, de a botlásra várva érkezik mögöttük Belényesi és Vágó is.

(a nyitókép Horváth Krisztoferről a Kecskeméti TE Facebook oldaláról származik, a design pedig a Freepik-ről)

3 hozzászólás “Sok tekintetben a legjobb játékosunk, de ugyanakkor még érnie kell a Fehérvár elleni meccs legjobbjának” bejegyzéshez

  1. A kecskeméti fociban végre minden összejött, jó az irány, jó a csapat – ebbe minden szereplő beleértendő – kiváló a szurkolótábor, közösen válogatott színtere emelik a tehetségeket. Ebből a társaságból a vezetőedző most kiemelendő, aki sport kategóriában a 2023-as év VÁRMEGYEI PRÍMA-DÍJAZOTTJA lett. NAGY GRATULÁCIÓ JÁR SZABÓ ISTVÁNNAK!!! Ha valaki, Ő megérdemelte. Ezzel a bakancslistámról egy kívánság kipipálva, követhetik a játékosok. Mint törzsgyökeres hírös városinak, Szalai Gabinak kiemelten szurkolok. Legyen már egy olyan labdarúgó, aki a helyi egyesület „szülötte”, és a magyar felnőtt válogatottban bemutatkozik.
    Kecskemétre igazolása után Krisztofer fokozatosan tör a csúcs felé, amiben a magyar válogatott szövetségi kapitánya is főszerepet játszik. Köszi Marco Rossi. Hajrá KTE! Vajon lesz-e holnap meccs a Széktói Stadionban. Nem hiszem…

    1. Ha minden igaz, fóliával van fedve a pálya egy ideje, uh lehet esély a meccsre 🙂

  2. Köszi. Mert a következő kérdésem éppen az lett volna, hogy miért nem borítják le fóliával a pályát, de úgy látszik, ebben is profi vezetőkkel van dolgunk. Mos már nyugodtan tippelek játékosaink góllövő tudományára.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.