November legjobbjai

Kifejezetten jól sikerült a KTE novembere, hiszen egyszer sem kapott ki a csapat (három győzelem mellett egy döntetlent mutatott fel Szabó István csapata). Szokásunkhoz híven ezúttal is megrendeztük a Kecskeméti TEvel közös szavazásunkat, a szurkolók pedig most is döntöttek, már amikor tudtak. Van ugyanis olyan kategóriánk, ahol döntetlen született és november csapatának összeállításakor is bűvészkedni kellett kicsit a posztokkal. A hónap játékosa a házi gólkirály-jelöltünk, a legszebb gólhoz pedig nem nagyon fért kétség.

Horváth Krisztofer és Szuhodovszki Soma egymásnak passzolgatják a hónap legjobbja címet. Ezúttal Krisztofer nyert

Horváth Krisztofer húzóembere a Kecskemétnek. Erről alighanem felesleges vitatkozni, arról azonban lehet, hogy mi rejlik benne. A tehetségéhez nem fér kétség és a gólszáma is imponáló a csapat helyezéséhez képest, ugyanakkor még mindig sokan vannak, akik szívják a fogukat a sok elvesztett labdája miatt. Annyira már ismerjük, hogy tudjuk: a az ő játékstílusához hozzátartozik a sok párharc és csel, ebben a mutatóban ligaszinten is kiemelkedik, a hatékonyságán azonban lehet javítani. Na de nézzük a statisztikáit:

November legjobbja: Horváth Krisztofer

Beautiful, easy data visualization and storytelling

A novemberi mérkőzésekkel bezárólag Horváth Szabó István egyik legfoglalkoztatottabb játékosa, a játékpercek tekintetében csak a Belényesi-Varga-Vágó-Szalai-Szuhodovszki ötös előzte meg. A november sem lógott ki ebből a szempontból, bőven került perc a lábába, de meg is hálálta azzal a két góllal és egy gólpasszal, amit ez idő alatt összehozott. Emellett kiharcolt egy büntetőt és egy alkalommal ő adta a gólpassz előtti utolsó passzt is (a Fehérvár ellen). Idén már 9 kanadai pontnál jár (6 gól, 3 gólpassz), ami a tavalyi számaihoz képest is jól fest: akkor az idény végén 6 góllal és 1 gólpasszal zárt.

Horváth Krisztofer továbbra is meghatározó játékosa a KTE-nek (fotó: Kecskeméti TE – Facebook)

A gólszépségversenyt meggyőző előnnyel nyerte Szalai Gábor Fehérvár elleni fejese előtt Pálinkás Gergő Fradinak lőtt gólja. Kellett hozzá némi vakmerőség, mert a balján érkező társ(ak) jobb helyzetben voltak nála, de mondjuk inkább úgy, hogy Geri bízott magában és meg is hálálta a saját bizalmát.

A legszebb gólpasszok versenyében egészen a szavazás végéig kiélezett verseny dúlt, olyannyira, hogy a végére pontosan ugyanannyi szavazatot kapott a fenti videón látható nagy futást bemutató és gólpasszt adó Szűcs Kornél és a volt csapata ellen Szalai Gábor fejére pontosan ívelő Zeke Márió. Novemberben tehát a két szárnyvédőnk osztozik a díjon.

November csapatában a fejtörést az okozta, hogy Szuhodovszki Somát a középpályán is beválasztottátok a csapatba, de mivel volt mérkőzés, amin a szélen szerepelt, ott is gyűjthetett szavazatot és ott is eleget gyűjtött. Kérdés, hogy melyik poszton kerüljön be. Ha középpályásként, akkor a szélre Zsótér Donát kerül be a maga alig 10%-nyi szavazatával, ha azonban Szuho a szélre kerül be, további kérdések gyűlnek: Ebben az esetben ugyanis a következő legtöbb szavazatszám a középpályán a Fradi ellen ezen a poszton szereplő Szalai Gabié, ebben az esetben pedig az ő helyére kell valakinek bekerülni a védelembe (a szintén nagyjából 9 százalékos Iyinbornak). Végül a következő csapat született:

Novemberben tehát a következő eredményekkel zárt a KTE:

✅ Szeged – KTE 0-1
✅ KTE– FTC 2-1
✅ Kisvárda– KTE 1-2
🤝 Fehérvár – KTE 3-3

Mindezt pedig így értékeltétek (októberhez képest nagyot javult a véleményetek, akkor 5,85 volt az átlag):

November legjobbja (értékelés)

Beautiful, easy data visualization and storytelling

Köszönjük szépen a szavazataitokat! A következő havi szavazásnál is számítunk rátok.

A szavazás teljes eredménye a következő (a bal felső sarokban tudjátok léptetni a diákat, ezáltal kiválasztani a kategóriát):

November legjobbjai

Beautiful, easy data visualization and storytelling

(a nyitókép Horváth Krisztoferről a Kecskeméti TE Facebook oldaláról származik, a design pedig a Freepik-ről)

3 hozzászólás “November legjobbjai” bejegyzéshez

  1. Horváth Krisztofernek természetesen jár a gratuláció. Góljaival nekem rendesen tömte a zsebem. Köszönet érte. Sajnos ma visszavett belőle. Az ünnepi hangulatban azt sem árt megjegyezni, passzkirályunkat nem tudta megfelelően helyettesíteni. Szerencsére Banó Szabó ma betoppant, vele az akciógól is megérkezett. Bemutatta, miképpen kell ezt csinálni. Nem elég a lasztit elpufogtatni, jó érzékkel a kapu elé kell érkezni… a többit a Debrecen elleni meccsen megtapasztaltuk. Remélem, Bence is hamarosan csatlakozik válogatott társaihoz, találnak neki külföldi, kiváló edző által dirigált, elit ligás csapatot, ami már régen esedékes. Ha nem, hazai talajon csak folyton sérülésekkel viaskodhat. Kellemes pihenést mindenkinek.

    1. Bence visszatérése nagy erősítés lesz a tavaszra, remélem, hogy Nikitscher is hamarosan csatlakozik hozzá. Télen egy gólerős csatár érkezésének tudnék örülni

  2. Orvosom is azon a véleményen volt, Nkitscher védekező tudománya nagyon hiányzott. Igazolni könnyebb, csak pénz kell hozzá. De most pályakorszerűsítésre kell spórolni. Ha rajtam múlna, újítanék. CSATÁRKÉPZŐ EGYESÜLETET ALAPÍTANÉK!!! Már fülemben cseng a negatív reakciók sora. Pedig meggyőződésem, lenne benne fantázia. A fizikai felkészítésen túl, komoly elméleti képzést esnének át a delikvensek. Ravasz megoldásokban sem lenne hiány. Az ötletek korlátlanok. Csináltam már hasonlót, legnagyobb meglepetésemre a helyi, és megyei bajnokságban szereplő játékosok mellett, Kecskeméten focizó idegenlégiósok is csatlakoztak. Ezzel csak azt kívántam érzékeltetni, jó ötletre mindig van vevő. Csak motiválni tudó, a sportágat szerető ember kell hozzá. Lásd Szabó mester. Álmodozásomnak itt vége, kívánságod beteljesülésért szorítok. Ha beteljesül, örömkönnyeidről tegyél fel a felhőbe egy képet. Boldog ünnepeket. Pihend ki magad, magas szintű írásaidra a következő esztendőben is szükség lesz.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.