Először lett a csapat legjobbja a nagy reményekkel igazolt középpályás

Nem volt könnyű dolga a szavazás alkalmával a szurkolóknak, mert a Mezőkövesd ellen kifejezetten gyengén muzsikált a csapat. Volt azonban néhány biztatóbb teljesítmény és a győztes végül meggyőző fölénnyel nyerte meg a szavazást. A második helyre olyan játékos került, akit régen láttunk ilyen listán, a harmadikra pedig olyan, akit mostanság többször láttunk a dobogón.

Zsótér Donát azok közé tartozott, akik jobban teljesítettek a meccsen

Ahogy pár napja a Facebookon említettük ez a hét annyiban rendhagyó lesz, hogy nem érkeznek beharangozók és a meccs legjobbjairól is kicsit takaréklángon égő bejegyzést hozunk, amelyben csak szárazon beszámolunk a tényekről. Íme:

A szavazás eredménye:

A szavazást magabiztos előnnyel nyerte meg Zsótér Donát, akin talán leginkább látszott a tenni akarás a csapatból. A második helyre az a Varga Bence futott be, aki a tavalyi szezon elején folyamatosan a meccs legjobbjai között volt, idén azonban először került be a legjobb három játékos közé. A harmadik helyen Horváth Krisztofer végzett, akinek a teljesítménye már némileg megosztotta a szurkolókat, de mégis szinte minden veszélyes helyzetünkben szerepet játszott.

A Lila Köd értékelése alapján a három legjobb játékos a Mezőkövesd ellen:

  1. Zsótér Donát – 6-os osztályzat
  2. Horváth Krisztofer – 6-os osztályzat
  3. Matheus Leoni – 6-os osztályzat

Itt pedig az éves összesítése a „meccs legjobbja” szavazásoknak (3 pontot ér, ha valaki az adott meccsen a legjobb volt, 2 pontot kap, aki a második legjobb lett, a harmadik helyért 1 pontot adunk):

A szurkolók tabelláján Szuhodovszki Soma mögé közvetlenül megérkezett Horváth Krisztofer, aki a hatpontosokat előzte:  igazi tumultus van: Pálinkást, Belényesit és Vágót. A Lila Köd listáján Szalai Gábor mellé fellépett Horváth, őket követi Szuho, Szűcs és Iyinbor. Összetettben Soma előnye egyetlen pontra olvadt, Horváth nagyon megközelítette. Zsótér a középmezőnybe katapultált, Varga Bence és Matheus Leoni pedig megjelent a listán.

(a nyitókép Zsótér Donátról a Kecskeméti TE Facebook oldaláról származik, a design pedig a Freepik-ről)