A kapitány lett a Várda elleni meccs legjobbja

Legyűrtük a Kisvárdát is, tovább nyújtottuk a győzelemsorozatot. Bár a meccs nem a KTE legszebb napjait idézte, mégis uraltuk a találkozót és hátrányból tudtunk fordítani. A szavazás eredményéhez nem férhetett kétség, a győztes nagy fölénnyel nyert. A szurkolók és a Lila Köd teljes egyetértésben.

Vágó Levente túlterjeszkedett a hatáskörén és megnyerte nekünk a meccset

Egyre magabiztosabban állíthatjuk, hogy magunk mögött tudtuk az ősz közepi hullámvölgyet és a Kisvárda ellen is hozzátettünk három pontot az eddigi sorozatunkhoz.

A szavazás eredménye:

Vágó Levente nagyon meggyőzően húzta be a győzelmet, mögötte az ismét gólt szerző Horváth Krisztofer végzett, a dobogó legalsó fokára pedig az ezúttal gólpasszt adó Belényesi Csaba ért fel.

A Lila Köd értékelése alapján a három legjobb játékos a Kisvárda ellen:

  1. Vágó Levente – 7-es osztályzat
  2. Horváth Krisztofer – 6-os osztályzat
  3. Belényesi Csaba – 6-os osztályzat

Itt pedig az éves összesítése a „meccs legjobbja” szavazásoknak (3 pontot ér, ha valaki az adott meccsen a legjobb volt, 2 pontot kap, aki a második legjobb lett, a harmadik helyért 1 pontot adunk):

A szurkolók listáján Horváth újra megérkezett Szuhodovszki mögé és Pálinkás mellé a második helyre, Vágó Levente feljött a dobogóra, Belényesi Csaba pedig a középmezőnyben áll. A Lila Ködnél Csabi és Krisztofer is megelőzte Szuhot, Vágó pedig a tabella közepén található. Az összetett lista élén továbbra is Szuhodovszki, de már csak egy hajszállal Horváth előtt, emellett Vágó és Belényesi is megérkezett holtversenyben a harmadik helyre.

(a nyitókép Vágó Leventéről a Kecskeméti TE Facebook oldaláról származik, a design pedig a Freepik-ről)

Egy gondolat “A kapitány lett a Várda elleni meccs legjobbja” bejegyzéshez

  1. Hozzáteszem, a vélemény klappol a szövetségi kapitány válogatási elveivel, az összesített első három helyezettje kapott helyet az EB-re kijutó keretben. Igaz, „teljes jogú” tagként egyenlőre csak Krisztofer, remélem az arány vasárnap változik. Így is nagy büszkeséggel tölti el a kecskemétieket. Nagy gratula. Pálinkás teljesítményét külön kiemelném, kevés játékperccel is előkelő helyen tudott végezni.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.