Nem csak a bajnokság indul újra vasárnap, hanem folytatódik a tippjáték is holnap.

2011 őszén indítottuk játékunkat, amivel még érdekesebbé tehetjük a fordulót, mivel a csapatok meccseire tippelhetünk. Nem egyszerű TOTÓ, hanem góltotó, így ha eltalálja valaki a gólkülönbséget is, vagy telibe találja a végeredményt több pontot kap, mint az irány eltalálásáért kapna.

Ezen a héten elérkezünk 250. játékunkhoz. 

A sok játék alatt tippelőink megedződtek, nagyon profi eredmények születtek ősszel.
Lássuk az összesített verseny jelenlegi első húsz helyezettjét:

Nem véletlenül vezeti Patatics András a versenyt. 13 pont az átlaga, ami nagyon figyelemre méltó, hiszen 40 pont a maximum, ha az ember minden meccset telibe talál. A szezon közepén 12 fordulóban egymás után tíz pontot, vagy annál többet szerzett, ami ugye azt jelenti, hogy vagy két meccset telibe talált, vagy minimum négy meccsirány eltalálása mellett legalább kettőnek gólkülönbsége is meg volt neki.

A második helyezett eredménye is nagyon érdekes. Ő (vagyis ati) csak most ősszel csatlakozott hozzánk, de amelyik héten tippelt mindig megszerezte legalább a 10 pontot. Sikerült elérni, hogy ezen a héten ő írja a szöveges tippmagyarázatot, így aki hallgat rá, vasárnap este várhatóan sok tipp-ponttal gazdagodik majd.

Velük csak Eöregh tartja a lépést, hiszen a dobogón lévő emberek között csak négy pont a különbség, a többiek kicsit le vannak maradva az első három mögött.

Nem kell elkeseredni, mert ahogy a csapatok, a tippjátékosok is bőven javíthatnak tavasszal eredményeiken, helyezéseiken. Csütörtökön délután a hétvégi meccs időpontjában (- most fél háromkor -) ezen az oldalon elérhető lesz a poszt, ahol leírhatjátok milyen eredményeket vártok, a forduló után pedig a tippelés helyén látható szokás szerint a játék végeredménye.

Hajrá lilák, és drukkolunk mindenkinek, aki részt vesz a tippjátékban!