forrás: depositphotos.com

forrás: depositphotos.com

Csütörtök délután igyekszünk kitenni a tipp-posztot, hogy két napja legyen mindenkinek a tippelésre. Ennyi időnek elégnek kellene lenni. Ha jól belegondolunk egy pillanat műve az egész, hiszen az első gondolat, az első tipp mindig a legjobb!

Az előző héten alaposan megtréfáltak minket a csapatok, jó néhány meccsen nem várt eredmény született. Tippelőink közül csak négyen találtak el négy meccs végkimenetelét, a többiek a meccsek több, mint a felénél eltévesztették az irányt.

Lássuk mi várható a következő fordulóban:

 

Kiskunmajsa – Harta  3:1
A Majsa stabil, középcsapat. Egy gólos vereséget szenvedtek Félegyházán, és a Bajától otthon, ikszeltek a Kalocsával (!), simán verték Akasztót és Jánoshalmát idegenben. A vendégcsapat az egyedüli akik még nem szereztek pontot eddig a  a bajnokságban, négyből négy vereség, 4:17-es gólkülönbség. Ez a meccs se nekik áll.

 

Kiskőrös – Jánoshalma  3:0
A hazaiak első két meccsüket elveszítették (Halas, Félegyháza), ezután viszont magukra találtak, a következő hármat nyerték (Kalocsa, Akasztó, Baja). Nem ez lesz az a meccs, amikor az újonc vendégek győzelmi eséllyel lépnek pályára, a döntetlen is meglepetés lenne.

 

Kecel – Tiszakécske  0:6
A keceliek elöl hátul gólérzékenyek. Az előző héten kiélhették góllövőképességüket, egy ötössel terhelték a hartaiak kapuját, most nem fog sikerülni nekik otthon gólt szerezni a Kécske ellen. Négy forduló után még érintetlen Németh Viktor hálója, és az is marad. Aki eddig hat nullás tiszakécskei sikerre tett négyből háromszor eltalálta. Miért  ne lehetne újra hatos?

 

Kecskemét – Kalocsa  2:1
Csípős egy meccs lesz! Szombaton az előző évi bajnoknál voltunk, most jön hozzánk a bronzérmes. Mi ugye ötödiket voltunk legutóbb az év végi elszámolásnál, és hasonlóan kezdtük az évet, mint a vendégek, a pontok túlnyomó részét mi is begyűjtöttük. Szoros, kemény meccs lesz, talán a hazai pálya előnye győzelemre hozza a meccset. Talán …

 

Kunszállás – Akasztó  0:0
Hetek óta nem megy a Kunszállásnak. Halason bravúr-döntetlen, azután viszont otthon kaptak egy ötöst a KHTK-tól, Kalocsa meg hazaküldte őket egy hatossal. Vendégük megszerezte első pontját a legutóbbi meccsen, így elmozdultak az utolsó helyről. Mindkét csapatnak fontos ez a meccs, mindkettő szeretné megszerezni a három pontot, de itt pontosztozkodás lesz.

 

Bácsalmás – Baja  1:3
A hazaiaknak még nincs győzelmük, két döntetlen mellett 3 vereség a mérlegük. A vendégek 3 győzelem melletti két vereségük meggyőzőbb eredményt és teljesítményt mutat. Ezt a meccset valószínűleg a Sugovica-partiak nyerik.

 

Soltvadkert – Kiskunfélegyháza  0:4
A hazaiak még mindig a nyitófordulóban megszerzett egy pontjukkal szerénykednek a táblázat vége felé, az előző évi bajnok pedig magabiztosan menetel a következő hasonló cím felé, míg meg nem állítja valaki! Egyértelműen vendéggyőzelmet várok ezen a meccsen.

 

Óva intek mindenkit, hogy rám hallgasson, hiszen fordulóról-fordulóra kevesebb pontot szerzek (13. 8. 6), és egyre kevesebb meccs végkimenetelét találom el.
A fentieket tehát jobb, ha csak gondolatébresztőnek tekintitek. 🙂

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

_pont-szab_

A játékban bárki részt vehet, aki olyan meccsre adja le (- pontos végeredmény -) tippjét, amelyik még nem kezdődött el.
A heti végeredmény a forduló utolsó meccse után azonnal a tipp-poszt végére mindig felkerül. Keresd itt, vasárnap este.

A heti játékon kívül aki a fordulók legalább felében tippelt rész vesz az összesített versenyben is, ahol a megszerzett pontok átlaga alapján alakul ki a sorrend, tehát nem kerül így hátrányba az se aki pár fordulóból kimaradt.

 

—————————————–

További segítség a tippeléshez: előző forduló eredményei, tabella

12004154_998498046838997_1140340590260366960_n

 

 

 

 

 

 

 

 

Ebben a meccs-sorrendben várjuk a tippjeidet:
Kiskunmajsa – Harta
Kiskőrös – Jánoshalma
Kecel – Tiszakécske
Kecskemét – Kalocsa
Kunszállás – Akasztó
Bácsalmás – Baja
Soltvadkert – Kiskunfélegyháza

 

A heti játék végeredménye:

321321