A KTE – Vidi meccs előtt …

… megnézzük a két csapat korábbi összecsapásait,
jelenlegi eredményeit, a meccs végeredményének esélyeit.

Legutóbb 2013 májusában tudott a Széktóban nyerni ellenünk a fehérvári csapat, azóta négy bajnokin csak egy pontot tudtak elvinni Kecskemétről.
A bajnokságban ősszel vendégeink szerepeltek jobban, tavasszal a mi mutatóink jobbak. Tavasszal 4/3 arányban nálunk vezetnek a győzelmek, vendégeinknél a vereségek domináltak. Mindkét csapatnak intenzívebben kellene a fiatalokat pályára küldeni, de valószínűleg a Vidi inkább a biztos harmadik helyre megy, nekik az a fontosabb. Az eddigi pont/meccs mutató a Vidi számára dobogót vizionál, nekünk akár összejöhet a negyedik hely is, ami mint tudjuk akár nemzetközi kupaindulást is érhet. Nagyon nem tét nélküli a szombati meccs.
A fenti kép alsó részén a sofascore.com esélyelemzése látható, ami eddig meccseinken tavasszal mindig bejött, most hazai győzelmet jelez. Én óvatos vagyok, alaphangon egy döntetlennek is örülnék, persze nem leszek bosszús, ha tippemet hazai győzelemmel húzzák keresztül a fiúk. Ember Norbi a Vidi egyik leghűségesebb szurkolója hétfő esti TikTok-jában hatpontos meccsként jellemezte a két csapat szombat esti találkozóját, a harmadik hely elérése szempontjából a Kecskemétet jelölte meg egyik legnagyobb kihívójuknak. Megtisztelő, hogy minket dobogóra esélyesnek jelöl, de mi mindig csak a következő meccset szeretnénk ‘kimaxolni’, azután majd meglátjuk mire lesz elég ez a végére.

5 hozzászólás “A KTE – Vidi meccs előtt …” bejegyzéshez

  1. Legyen igaza a hűséges Vidi drukkernek. Én is úgy gondolom, a feltámadt Bencével, válogatottba ismét bekerült Krisztoferrel, /boldog névnapot/, formába lendült Lukival van esélyünk megdádázni, a gólfelelőseit áruba bocsátó Fehérvárt. Reménykedem, hogy Zeke óriási találattal örvendezteti meg legnagyobb kecskeméti szurkolóját, volt csapatát.

  2. Ezt így én is aláirnám remélem kiszurkoljuk a győzelmet.

  3. Ki bizony, mint ahogy Márió válogatottságát is. Jó menedzseléssel esély megvan rá.

    1. A keretben öt NB1-ben pallérozódó van, közülük kettő kapus. Volt idő -nem is oly régen-, mikor három játékost adtunk a válogatottnak, tehát a számok alapján innen van legnagyobb esélye valakinek a hazai bajnokságból a válogatott keretébe bekerülni.

  4. Igen, így igaz, csak az a kérdés a stratégiánkat meddig tudjuk fenntartani. Az akadémia története lobog szemem előtt, amíg a felnőtt csapat NB1-ben vitézkedett „özönlöttek” a fiatalok a korosztályokba. Kiűzetés után minden megváltozott, már nem voltunk érdekesek, kiemelt státusz is odalett. Szerencsére kiesési veszély most nem fenyeget.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.