Kik voltak február legjobbjai?

Ismét a Kecskeméti TE-vel együtt keressük a hónap legjobbjait! Ezúttal februárt vizsgáljuk meg és ezúttal egy picit változtatunk a szavazáson is. A kérdések a megszokottak, a platform viszont más lesz. Hogy ez jó vagy rossz, azt még nem tudjuk, mindenesetre tisztább szavazást várunk tőle.

Technikai jellegű információkkal kezdünk, ha téged nem érdekel, hogy mi az oka annak, hogy nem a megszokott felületen szavazunk, csak szeretnél a kérdésekhez és az érdemi tartalomhoz ugrani, akkor görgess lejjebb és hagyd ki a követező, dőlttel szedett bekezdést.

// Eddig a Google Formon keresztül bonyolítottuk a havi szavazásokat, de azon a felületen sajnos nem lehet szűrni a válaszokat (csak ha e-mailcímet is kérnénk minden egyes válasz mellé), így pedig azzal szembesültünk, hogy ha valamely játékos nagy rajongója kedvet kap hozzá, akkor perceken belül képes eltorzítani az eredményt azzal, hogy például 5 percen belül lead 30-40-50 szavazatot ugyanarra a játékosra. Az eredmények kiértékelésénél indokolatlan plusz munkát jelentett számunkra, hogy kiszűrjük az ilyen szavazatokat, ezért változtattunk a platformon. Próba jelleggel átköltöztetjük a havi szavazásokat a „Meccs legjobbja” szavazásokról már ismert Strawpollra, amely felismeri, ha ugyanarról az IP-címről több szavazat érkezne és megakadályozza azt. Ennek azonban ára van: a Strawpollon nem tudunk olyan kérdőívet létrehozni, amelyben több kérdés is szerepel, ezért a szavazás 11 külön kérdésben valósul meg, amiket itt, ebben a bejegyzésben fogunk össze egy egésszé. Ebben a formában ugyan kicsit hosszabb időt vesz igénybe a szavazás, de bízunk benne, hogy a korábbiaknál is tisztábbá válik az eredmény.//

Nos, akkor február legjobbjai.

Februárban meglehetősen jól indultunk, két győzelem után azonban kikaptunk a Pakstól, amit sikerült egy újabb győzelemmel kozmetikázni, hogy a hónap utolsó bajnokiját a felszálló ágban levő Zalaegerszeg ellen maradjunk alul. Februárt végül azzal zártuk, hogy negyeddöntőbe jutottunk a Magyar Kupában. Az év második hónapja tehát hozott bőven terhelést a csapat számára, 6 meccset játszottunk, az alábbiakat:

✅ Mezőkövesd (idegenben) 3-0
✅ Diósgyőr (otthon) 2-1
❎ Paks (idegenben) 0-1
✅ Újpest (otthon) 1-0
❎ Zalaegerszeg (idegenben) 1-3
✅ Veszprém (idegenben) (Magyar Kupa) 2-0

A ti segítségetekkel igyekszünk megtalálni, hogy ezeken a mérkőzéseken kik teljesítettek legjobban.

Szerencsére februárban is volt alkalma a szurkolóknak a csapattal ünnepelni (fotó: Kecskeméti TE – Facebook)

Persze nem könnyű egy hónapnyi, hat meccsnyi időszakot emlékezetből felidézni, így összeszedtem nektek ezeknek a meccseknek az összefoglalóit:

Győzelem a Mezőkövesd ellen
Győzelem a Diósgyőr ellen
Vereség Pakson
Győzelem az Újpest ellen
Vereség Zalaegerszegen
Továbbjutás a kupában a Veszprém ellen

Na de ki volt a legjobb februárban? Ez talán a legjelentősebb kérdés, többen is reálisan pályáznak a győzelemre, mert bőven akadt jó teljesítmény februárban, ugyanakkor az is igaz, hogy akik egyik meccsen kiemelkedőek voltak, azok egy másikon hajlamosak voltak elszürkülni. A szavazást itt találjátok (kattints a kérdésre a szavazáshoz):

Ki volt február hónap legjobb KTE-játékosa?

Természetesen ezúttal is keressük minden poszt legjobbját is, a posztonkénti szavazásokat itt találjátok (kattints a kérdésre a szavazáshoz):

Legjobb kapus
Legjobb jobb oldali szárnyvédő
Legjobb középhátvéd
Legjobb bal oldali szárnyvédő
Legjobb középpályás
Legjobb szélső támadó középpályás
Legjobb támadó
Négy győzelemmel és két vereséggel zárta a februárt a KTE (fotó: Kecskeméti TE – Facebook)

A góltermésünk hullámzó volt, de összességében csak a Paks ellen nem tudtunk betalálni. Szereztünk 9 gólt, amely a következőképpen oszlott meg (a zárójelben a gólokhoz vezető linkeket látjátok):

  1. Lukács: 3 gól —-  első gól a Mezőkövesd ellen, második gól a Mezőkövesd ellen és az egyetlen gól az Újpest ellen
  2. Horváth: 2 gól —-  első gól a Diósgyőr ellen, majd második gól a Diósgyőr ellen
  3. Katona, Szabó, Zeke és Zsótér: 1-1-1-1 gól —- Katona a Veszprém (0:25-től), Szabó a Mezőkövesd, Zeke a ZTE, Zsótér pedig szintén a Veszprém (0:00-tól) kapuját vette be

Gólpasszokból 8-at láthattunk (Zeke gólja előtt nem volt assziszt), amiken a következő játékosok osztozkodtak:

  1. Banó-Szabó, Lukács és Májer: 2-2-2 gólpassz
  2. Horváth és Szűcs: 1-1 gólpassz

A 9 gól és a 8 gólpassz közül a legszebbekre itt tudtok szavazni (kattints a kérdésre a szavazáshoz):

Legszebb gól
Legszebb gólpassz
Kilencszer láttunk kecskeméti gólt februárban (fotó: Kecskeméti TE – Facebook)

Az utolsó kérdés már csak az maradt, hogy a KTE februári teljesítményét hányasra értékelitek tízes skálán (az egyes a „kritikán aluli”, a tízes a „hibátlan”). Erre a kérdésre itt tudtok szavazni (kattints a kérdésre a szavazáshoz):

Hányasra értékelnéd a KTE februárját?

Szavazzatok minél többen, hogy kiderüljön: a kecskeméti szurkolók szerint kik voltak február legjei!