Lukiról …

Sajtóinformáció szerint a KTE tárgyal a Diósgyőrrel Lukács Dani átigazolásával kapcsolatban. Ezzel az átigazolással mindenki jól járna, ha sikerülne a borsodi csapattal (és Lukival is) elfogadható összegben megegyezni.

Luki másfél évvel ezelőtt lett a Diósgyőr játékosa. Mielőtt távozott csapatunk egyik legjobbja volt, társai később kiemelkedő teljesítménnyel ezüstérmesek lettek az előző bajnokságban az NB1-ben. Ennek fényében érthetetlen az itt-ott olvasható hozzászólás, hogy Luki nem NB1-es szintű játékos. Lehet, hogy most nem az, de másfél évvel ezelőtt az volt. Mi történt/történhetett vele azóta azt nem tudjuk. Az előző évben a másodosztályban könnyebb helyzete lehetett, de az élvonalban valószínűleg nem találják a helyét/szerepét/posztját.

Az ősz mindegyik meccsén szerepelt, de az utolsó meccseken már jobbára csak csereként kapott lehetőséget, ennek ellenére bekerült az ősz válogatottjába a fordulóról-fordulóra a játékosoknak adott pontszámok alapján a Nemzeti Sportnál. Lehet, hogy nem Lukiban van a hiba? Több van Daniban, sokkal több! Nem csak ez a két gól, amit ősszel szerzett, amikor az összes játékidő alig több, mint kétharmadában játszott!
Nyáron több, mint egy csapatra való idegenlégiós érkezett a DVTK-ba, a korábbi csapattagokra már nem számítanak annyira. Annál Luki sokkal többet tud és érdemel, hogy azért kerüljön a csapatba, hogy legyen öt magyar játékos, ami az MLSZ-támogatás teljesítéshez kell. Dani fejlődése érdekében inkább engedjék el. Elfogadható, reális áron, mert ez az érdeke mindkét klubnak és a játékosnak is. Reméljük mihamarabb jó irányt vesz a tárgyalás és megoldódik ez a kérdés, jöhet velünk Dani az edzőtáborba is.

8 hozzászólás “Lukiról …” bejegyzéshez

  1. Remélem nem azért lassú a megegyezés, mert cserélni akar a DVTK.

    1. „… egyelőre nagyon távol áll a két csapat elképzelése az átigazolási díjról …”

  2. Biztos kifizetődőbb, ha volt gólkirályunkat kispad alá süllyesztik. Ott Belényesi sem vált be, Kecskeméten felrepült a bajnoki emelvény második fokára. A volt tulaj is lenyilatkozta, miként mennek ott a dolgok. Meg is pattant. Kár, én nagyon szimpatizálok velük. Nagy a táboruk. Dobogóra vártam őket.

  3. luki kellvitán felül van. toth barnival mi lesz igy? derekast láttam a városban sztem ő itt is marad. főleg ha gabi megy 😕

    1. Derekasnak örülnék, de ő szerintem inkább a középpályára érkezne, nem a védelembe. Barna egy nagyon más profilú csatár, mint Luki, így ha utóbbi érkezne, szerintem az akkor sem fenyegeti Barnát (főleg, hogy elég jól működött a játékkapcsolatuk a másodosztályban). Sokkal inkább Pálinkással kell megküzdenie a helyéért.

  4. Úgy bizony. Tartom, a célok a jelenlegi állománnyal, az eladások után is elérhetők.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.