Bombagól és harcias fejes kellett a meccs legjobbja címekhez az Újpest és a ZTE ellen

Egyben hirdetjük ki az Újpest és a ZTE elleni mérkőzések legjobbjairól szóló szavazások győzteseit. A fővárosiak elleni meccsen nagyon egyértelműnek tűntek az erőviszonyok, mert mi is hasonlóképpen láttuk, mint ti, de a ZTE ellen már voltak eltérések, ez pedig a sok jó teljesítménynek köszönhető, nehezen tudtunk dönteni és a szurkolói szavazás is szoros lett.

Szuhodovszki Soma lába nagyon elsült az Újpest ellen
Tóth Barna elemében volt a ZTE elleni hazai meccsen

Az Újpest ellen az utolsó fél órában kezdtünk magunkra találni és szerencsére ez a Zalaegerszeg ellen is kitartott, hiszen ebben a 120 percben hat gólt szereztünk és csak egyet kaptunk (kár érte, hogy az ezt megelőző 60-ban meg öt kapottra nem jutott lőtt gól). Reméljük, hogy ez azt mutatja, hogy kezdünk kimászni a gödörből.

A szavazások eredményei:

Az Újpest ellen nagy fölénnyel nyert Szuhodovszki Soma kevesen voltak, akik nem jelölték a legjobb három játékos közé. A második helyen szintén nagyon sok szavazatot gyűjtött Szalai Gábor, míg a dobogó aljára némi lemaradással Vágó Levente ért oda.

A ZTE elleni győzelem alkalmával az első gólt szerző Tóth Barna végzett az élen, akit az egymással nagy harcot vívó, két gólpasszos Horváth Krisztofer és a szintén gólt szerző Zeke Márió követtek.

A Lila Köd értékelése alapján a három legjobb játékos az Újpest ellen:

  1. Szuhodovszki Soma – 8-as osztályzat
  2. Szalai Gábor – 7-es osztályzat
  3. Kiss Bence – 6-os osztályzat

A Lila Köd értékelése alapján a három legjobb játékos a ZTE ellen:

  1. Szabó Alex – 8-as osztályzat
  2. Mihajlo Meszhi – 8-as osztályzat
  3. Horváth Krisztofer – 7-es osztályzat

Itt pedig az éves összesítése a „meccs legjobbja” szavazásoknak (3 pontot ér, ha valaki az adott meccsen a legjobb volt, 2 pontot kap, aki a második legjobb lett, a harmadik helyért 1 pontot adunk):

A szurkolóknál Szuhodovszki Soma megerősítette az első helyét, mögötte Horváth Krisztofer is érkezett meg. Vágó Levente és Szalai Gábor az élmezőnyben vannak, Tóth Barna a középmezőnybe érkezett, ahogy Zeke Márió is. A Lila Köd tabelláján Szuho, Szalai és Horváth az első három helyezett. Szabó Alex és Meszhi az alsóházban foglalnak helyet, Kiss Bence pedig megérkezett a táblázatra. Az összesített listán Szuhodovszki egy cseppet meglépett, de kitartóan üldözi Horváth Krisztofer és Szalai Gábor. 

(a nyitókép Szuhodovszki Somáról és Tóth Barnáról a Kecskeméti TE Facebook oldaláról származik, a design pedig a Freepik-ről)