Tippjáték újra nyereményekkel

Csütörtökön induló tippjátékunkban az előző évekhez hasonlóan a legjobban teljesítők most is jutalomban részesülnek majd.
Lássuk a részleteket, ismételjük át az újak kedvéért a játékszabályokat:

Ebben az évben is tippmixelünk, tehát nem kell gólszámot, gólarányt eltalálni, csak a meccs nyertesét kell megjelölni, vagy D betűvel jelezni, ha adott meccsen döntetlent várunk. A H továbbra is hazai, a V ezután is vendéggyőzelmet jelöl majd. A tipp-poszt végéről kimásoljátok a meccs-sorrendet, a párosítások után beírjátok a kiválasztott betűt és kész. Minden meccskimenetelhez rendelünk egy értéket attól függően mennyire papírforma, vagy mennyire meglepetésnek számít. Ezzel neked nem kell foglalkoznod, elég azt tudni, hogy váratlanabb véreredmény eltalálásáért több pont jár, mint a tuti-biztosért. Tippelni a forduló első meccsének kezdetéig érdemes, mert akkor minden meccsre leadott tipp játszik, nő a nyerési esély. A forduló után a megszerzett pontértékeket összeadjuk, és ez alapján sorba rendezzük a játékosokat. A heti tippjátékban mindenki rész vesz, de az akkor szerzett dicsőség, csak a következő fordulóig tart, nyeremény azért nem jár. Aki a fordulók legalább felében tippel részt vesz összesített versenyünkben is. Az összesítés átlagszámítás, így az sem szenved hátrányt, aki pár fordulóról lemaradt, vagy később kapcsolódik be játékunkba.
Az őszi pontvadászat végén, az első 17 forduló után hirdetünk őszi nyertest, a bajnokság végén pedig év végi győztest, de díjazzuk mindkét alkalommal a második, harmadik, negyedik és ötödik helyezetteket is. Holtverseny esetén megnézzük az adott versenyzők megszerzett legtöbb, második legtöbb, … pontszámát és az alapján rangsorolunk.

Tippjátékunk mindig szoros, az élmezőnyben végzők fej-fej mellett harcolnak mindvégig a legjobb helyezés eléréséért. Előző évben 0,9, azt megelőző évben 1,4 pont döntött az első hely sorsáról.

Őszi játékunk végén a legtöbb átlagpontszámmal rendelkező tippjátékos a klubtól egy KTE sálat kap; a második helyezett egy 13 ezer forint értékű prémium kávécsomagot Szekeres Zsolt jóvoltából az ORGANO-tól; a harmadik helyezett egy 10 ezer forint értékű baleset-biztosítást Orosz Gábor felajánlásaként a MetLife-től; a negyedik helyezett Peller és Társa Gépihímző vállalkozástól egy KTE címerrel hímzett téli sapkát. Őszi ötödik helyezettünk egy nagy méretű  Savić képet kap, amin egy szurkolóval látható.

A bajnokság végén első öt helyen végzett tippelő nyereménye:
1. éves KTE bérlet a következő szezonra,
2. a játékosok által aláírt KTE mez a klubtól,
3. egy 13 ezer forint értékű prémium kávécsomag Szekeres Zsolt jóvoltából az ORGANO-tól,
4. egy 10 ezer forint értékű baleset-biztosítás Orosz Gábor felajánlásaként a MetLife-től,
5. KTE címerrel hímzett baseballsapka Pelleréktől.

Tippjáték indul ezen az oldalon minden csütörtök reggel nyolckor, amikor a hétvégén bajnoki forduló van. Szokásunkhoz híven a facebookon, Lila Ködös társoldalunkon is elérhető lesz majd mindig a tipp-poszt. 🙂

Jó játékot, sok sikert mindenkinek!