A tippjáték nyereményeinek átadása

Fél évvel ezelőtt és most is alaposan elcsúsztunk ezzel e poszttal. Mentségünkre szóljon, hogy az átvevők miatt tolódott akkor is, most is a dolog.

A tippjáték végeredményének nagyon szoros élmezőnye:

Egy évvel ezelőtt azt hittük az akkorinál szorosabb végjáték már nem lehet, hogy 1,4 pont különbség döntsön dobogós helyezésről. Tévedtünk, mert most a végső győztes csak 0,9 ponttal előzte meg a másodikat. A bajnokság legutolsó meccsén nyert volna a Fradi Mezőkövesden az 1,4 pontot hozott volna Berki Zoltánnak és azzal ő a végső nyertes.

Tóth Sándornak és Peter92-nek pontgyűjtés szempontjából jobban sikerült az ősz, mint a tavasz, egy és másfél ponttal kevesebbet gyűjtöttek átlagosan fordulónként ebben az évben. A 29. forduló után Tóth Sándor leállt a játékkal, akkor ‘befagyasztotta’  pontszámát, így nem romlott hatos átlagpont alá összteljesítménye. Berki Zoltán télen kapcsolódott játékunkba, a többiekkel ellentétben neki nagyon sikeres volt a tavasz, csak hajszállal maradt le a végső győzelemről. Negyedik helyezettünk is rontott tavasszal négytizednyi átlagpontot, helyezésben viszont két pozíciót javított.

Lássuk a boldog nyerteseket, ajándékátadásokat:

Bal oldalon Tóth Sándor az összesített verseny győztese a játékosok által aláírt mezzel. A kép jobb szélén Berki Zoltán látható, miután átvette a 13 ezer forint értékű prémium ORGANO kávécsomagot Szekeres Zsolttól.

A kép bal szélén Peter92 látható, amikor átvette őszi nyereményét. Most egy 10 ezer forint értékű baleset-biztosítást nyert  Orosz Gábor felajánlásaként a MetLife-től.
A kép jobb szélén Antonovics Zoltán megbízottja látható, amint átveszi a negyedik helyezettnek járó jutalmat a Peller és Társa Gépihímző vállalkozás képviselőjétől.

Gratulálunk a nyerteseknek, a felajánlóknak pedig köszönjük az ajándéktárgyakat!

 

3 hozzászólás “A tippjáték nyereményeinek átadása” bejegyzéshez

  1. Természetesen jár a nagy gratuláció a nyerteseknek!
    Kíváncsi lennék, a következő idényben hányadik helyre várják a KTE-t?

    1. Június végén már végeztünk ilyen közvélemény-kutatást.
      A Lila Köd olvasói nagyon optimisták, 3. – 5. helyre várják a csapatot.

  2. A 3.-5. helyezést én is szignóznám, de tippelés előtt szeretek saját szememmel meggyőződni. Erre most várni kell néhány napot, kiderüljön, a szakemberek mit főztek a titkos boszorkánykonyhában. Az iramjáték kedvemre való lenne. A nálam sokkal okosabbak állítják, fejben dől el minden. Tehát azt kell támadni. Látatlanban megsaccolom, a zárt kapus edzőmeccsek a pontrúgások miatt voltak fontosak. Hamarosan kiderül.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.