Alakul a keret …

A csapat magját sikerült egyben tartani. Az alapcsapatból Zekét reméljük Leonival sikerül majd pótolni, Báló és Krisztofer góljait pedig terveink szerint a nyári igazolású játékosok szállítják majd.
Nézzük hogyan alakult át keretünk:

A fenti két csapatra való játékoson kívül keretünkben van még, számíthatunk Kersákra a kapuban, mezőnyben Kovács Kolosra, Arntnerre, Polyák Kristófra és Bodorra, akik bár még fiatalok, de reméljük a jövőben sok örömet szereznek nekünk. (Iyinbort még nem igazoltuk le, nem vettük kölcsönbe, így az ő helye még kérdéses.) 

Nem, nem A csapat és B csapat látható a fönti képen!
Mindenkire egyformán számítunk, mindenki küzd a csapatba kerülésért, és mindig az játszik, aki a legjobb formában van, akinek a játéka legjobban kell a következő ellenféllel szemben. A mester mindenkinek megadja a lehetőség arra, hogy bizonyítsa, rá van szüksége a csapatnak. Azért vagyunk ennyien, hogy betegség, sérülés, eltiltás, fáradtság, formahanyatlás esetén is lehessen ütőképes csapatot kialakítani. Szerencsére több játékosunk több poszton is bevethető, így még tovább nő Szabó István variációs lehetősége.

Nem A csapat és B csapat!
Emlékezzünk csak vissza mi történt két évvel ezelőtt a 4. fordulóban!
Az újonc KTE a toronymagas bajnokesélyes DVTK otthonába látogatott. Első fordulóban a Budaörs elleni meccsünket ugyan elveszítettük 3-2-re, de a másodikat 5-2-re, harmadikat 3-1-re megnyertük. Borsodi vendéglátónk igyekezett alaposan felkészülni csapatunkból, de nagy meglepetésben volt részük: 10 helyen változtatott Szabó István korábbi alapcsapatán. Egyedül Belényesi maradt a védelem közepén, ő is csak azért, mert az ő a posztján számításba vehető Kis Balázs sérüléssel bajlódott, nem volt bevethető. Ez a teljesen új csapat mondhatjuk azt, hogy lefocizta a borsodiakat. A végeredmény ugyan csak 1-1 lett, de több szurkolói oldalon sok-sok dicséretet kaptunk diósgyőri szurkolóktól és semlegesektől egyaránt.

Emlékeztetőül a kép bal oldalán a harmadik fordulóban kezdő csapat, jobb oldalon a Diósgyőr elleni.

3 hozzászólás “Alakul a keret …” bejegyzéshez

  1. Zekét sajnálom, félő, hogy tehetségét elherdálják. Ha a tudósításokból jól vettem ki Fehérváron jobb oldali futkározó köntösbe bújtatták.
    Lukácsot a mai napig nem sikerült pótolni. Ráadásul most további két góllövő játékosunkat is elhappolták. Lehet, hogy ezért szükséges a fazonigazítás.
    Kell az előző idényhez hasonló, meglepő produkció, különben olyan dolgok történhetnek, melyre rá sem merek gondolni… Engem a másik véglet éltet. Szívem szerint az előző bajnoki idény ezüstjéért inkasszált összeget a bajnoki aranyba fektetném. Meglátjuk, ha mindenre fény derül.

  2. Szóval alakul a keret, stabil a szakmai stáb, de… Még el sem kezdődött a bajnokság, máris megtörtént az első edzőeltávolítás. Jelezve a szakembereknek, idén is rajtuk csattan az ostor. A bajnokcsapatnál elég volt egy kupabukfenc, a vezetőedzőnek azonnal ajtót mutattak. Pedig nem csak ő lehetett hibás. A kinevezők valószínűleg nem vették figyelembe a „vének” tanácsát: soha ne igazolj kapust vezetőedzőnek, mert másként látja a szakmai teendőket. A Fradi közössége a kiesést jelentő tavaszi nemzetközi kupaderbin, azt követő bajnokikon a következményt megszenvedte. Változás nem történt, most megfőtt a komolyabb fekete leves. Jöhet a soroksári kedvenc. A KTE-nél ilyen nem történhet, Szabó Pista egy esetleges jövő heti vereség után is tuti, hogy a trónon marad. Annak ellenére, a felfokozott idegállapotú szurkolók elvárják, hogy a csapat az előttük álló magasságot megugorja. Hajrá Kecskemét!!!

    1. A Ferencváros bukása és a mi tavalyi szezonunk mutatja meg legjobban, hogy nincs az a csapat, aki ellen biztosra lehet menni. Alázat nélkül nem lehet tartósan sikeresnek maradni, ebben pedig a kecskeméti vezetőség élen jár.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.