Kipukkad!

Hányszor, de hányszor hallhattuk ezt a KTE-vel kapcsolatban az előző évben, de aki ezt írta nagyon fordítva ült a lovon!  Miért is?

A KTE hozta azt, ami egy szerény költségvetésű újonctól elvárható: becsületesen helytállt. Mit tett a többi csapat? Leszerepelt, kipukkant egész évre, vagyis a Fradi csak a tavaszi szezonra. A KTE kipukkanását várták, miközben az összes többi volt leeresztve!

„A következő évben kipukkan a KTE.”
Ezt is olvashattuk már pár helyen, miközben csak annyi történhet, hogy az arra érdemes klubok hozzák a tőlük elvárható ‘kötelezőt’ és megelőznek minket, mi pedig a tabella közepén végzünk. Legalább 3-4 csapatot megelőzünk, ugyanennyi talán előttünk végez, de ebből a költségvetésből most ez a maximum, amit jó szakmai munkával ki lehet hozni.
~~~
Üzenet az „okosoknak” : a lufikergetést más csapatoknál végezzék.  🙂

Egy gondolat “Kipukkad!” bejegyzéshez

  1. Én örülök, ha a szimpatizánsok, és ellendrukkerek „korszerűsített” stadionunkban kergetik a lufit, mert azt jelenti, tartanak a liláktól. Éppen ezért nem kergetnék el senkit. Nem kell ezt túl ragozni. A véleményhez a nagy titkolózás is hozzájárulhat. Hogy készüljenek fel a szurkolók a következő idényre, alkossanak véleményt, amire felkérik őket, ha meccsnézés helyett csak otthon malmozhatnak. Mi az a nagy titok amit a mai világban a csapatok szakemberei egymásról nem tudnak? Amikor már az sem titok, a szertáros a mérkőzés előtt mennyit lépett, vízilabdázás közben hány gólt dobott. De, kívánom legyen úgy, lepjük meg valami csodálatos variációval az NBI-et. Tapasztalhattuk, ehhez az alacsony költségvetésnek, csilivili stadionnak, licenc hiánynak semmi köze. Holtidénybeli játszadozásnak viszont elmegy. Egyébként, közvélemény kutatásom szerint a hírös városi drukkerek az 5-8 helyezéssel elégedettek lennének. Főleg, ha tetszetős játékkal párosulna. Ugye meglesz „kis” KTE!!! Addig is kellemes nyarat, nem ilyen negyven fokosat.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.