A tippjáték eddigi eredményei

Értékeltük a bajnokságot, a csapatokat, ne maradjon ki az se, hogy megnézzük milyen eredmények születtek tippjátékunkban. Idén minden eddiginél többen játszanak velünk. Első NB1-es időszakunkban évenként szaporodva átlagosan 15-27 résztvevője volt játékunknak, a megyében visszaestünk huszas átlag alá. A harmadosztályban ez felfejlődött 25-ről 37-re, ez utóbbit tudtuk tartani az NB2-ben is. Ősszel már induláskor 55-en játszottak velünk,  a létszám egyre gyarapodott és előző héten minden eddigi rekordot megdöntöttünk 74-es tippelőszámmal.

Korábban 10 évig góltotóztunk, de a tippmix népszerűbb lett, mert egyszerűbb. Egy tippirányt könnyebben kitalál az ember, mint pontos gólszámokat. Legalábbis azt hisszük, fordulót követően azután jön a meglepetés. No de semmi baj, ez csak játék. Közel százan kipróbálták már a játékot ebben a bajnoki évben, de csak kétharmadukat nevezhetjök törzsjátékosnak. Ők azok akik a fordulóknak legalább felében velünk játszottak. A többiek, csak alkalomadtán tippelgetnek, de többen vannak akik év közben kaptak rá a játék ízére, és év végére nekik is meg lehet  a „törzsgárda-tagságuk”. 🙂

A következő táblázat azok neveit, átlagolt pontszámait, összesített helyezési sorszámát tartalmazza, akik a fent említett szabálynak megfeleltek, a 24 eddigi fordulóból legalább 12 alkalommal tippeltek.


A teljes játékoslistát is megtaláljátok lentebb, ebben megkereshetitek magatokat, ellenőrizhetitek a megszerzett pontokat. Összpontja és játékszáma mindenkinek van, átlagpontot csak törzstippelőknek számolunk, csak nekik van összesített helyezésük. A jobb szélső sárga oszlopban azt láthatják a rendszeren tippelők, hány ponttal többet kell szerezniük, mint a most első helyen álló, hogy őt utolérjék. Ha csak az összesített versenyben közvetlenül előttetek állótól való ponttávolságra vagytok kíváncsiak az is könnyen kideríthető: a Te pont hátrányodból levonod riválisod ponthátrányát (riválisod kiléte nem titok, ő a fölső képen, az összesített eredménysorrenden előtted van). A listát négy képre bontottam a könnyebb kezelhetőség miatt. Amelyik képen megtalálod nevedet arra ráklikkelsz, így az nagyobb lesz, jobban látod a számokat.


 

2 hozzászólás “A tippjáték eddigi eredményei” bejegyzéshez

  1. Sajnálom a lemaradókat, különösen azokat, akik ősszel jól teljesítettek. Én zuhanórepülésben haladok a kitűzött cél felé. Nem elég nagy sebességgel, Csivava80 megelőzött Anikó uccsó helyről kipöckölésében. Mondhatnám úgy is a hölgy erőre kapott. További sikereket kívánok. Gratulálok a játékmesternek a játékoslista bővüléséhez, Ő és értékelő társa külön díjat érdemelnének. Amíg ilyen nem lesz kitűzve akad egy ötletem. Van itt néhány feladatlan ötös lottó szelvényem, amit élesítek. Amennyiben szombaton összejön egy húszas, felajánlom a két dolgos mesterembernek. Íme a számok:
    1./ 5, 29, 46, 74, 81
    2./ 12, 21, 29, 33, 47
    3./ 10, 26, 47, 55, 88
    4./ 10, 34, 55, 73, 89
    5./ 9, 21, 29, 40, 80
    Egy tippjátékosnak kis plusz izgalom soha nem árt.
    Hajrá Magyarország…

  2. Sajnálom, megpróbáltuk ezt is. Jobb lesz visszatérni a Lila Köd játékhoz.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.