Papírforma-elemzés 2.0

Pár napja készült ebben a tárgyban egy poszt, amit ide klikkelve találtok.
Azt a témát kicsit továbbgondoltam, mintegy hangosan gondolkodva magamnak is írom ezt a posztot, mert utóbbi hetekben elért eredményeim nagyon gyengék.

A papírforma-tippeknek fele se jön be, lassan oda érünk, hogy csak egyharmaduk, vagyis a fordulónkénti hat meccsből csak maximum kettőnél, vagy egynél szabad a várt eredményre tippelni, négynél-ötnél más végeredményt kell választani. Melyiket tartsuk meg, melyiket módosítsuk és merre ez már legyen egyéni probléma, de a tipp-siker érdekében nem szabad a papírformának hinni.

A legutóbbi forduló első öt meccse nem hozta a papírformát, csak a hatodik.
Mezőkövesd-Kisvárda döntetlen, Honvéd-Fehérvár vendég, Kecskemét-Debrecen döntetlen, Paks-Vasas vendég, Újpest-Felcsút döntetlen és csak a Fradi-ZTE lett a várt eredményként hazai, de az is kicsit bizonytalan lett a végére, mert a zalaiak majdnem pontot mentettek.

A fordulónkénti hat meccsből legalább négynél ne hallgassatok a papírformára!
Ahol kettőnél kisebb az odds az a papírforma, de az mint látjátok veszélyes, mert az esetek többségében nem hoz tipp-pontot.

Aranytanács: nézd meg mi a papírforma és tippelj másra!

Előző ilyen posztunknál hozzászólásának végén zóna is felhívta a figyelmét, hogy nem szabad a nagy és népszerű csapatokra fogadni, sokkal többet lehet nyerni, ha az esélytelenebbre tippelünk.

Én szóltam. Jó lenne, ha én sem felejteném el ezeket az intelmeket amikor legközelebb tippelek.


Holnap reggel újra itt a tippelős poszt, jöhetnek oda a tippek most szombat 14:45-ig, mert akkor kezdődik a 14. forduló első meccse.

Egy gondolat “Papírforma-elemzés 2.0” bejegyzéshez

  1. Mezőkövesd – Kecskemét V
    Puskás AFC – Kisvárda D
    Zalaegerszeg – Újpest H
    Vasas – Debrecen D
    Paks – Honvéd H
    Fehérvár – Ferencváros V

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.