Tabellafelosztás

Alig vagyunk túl az első harmadon máris lehet látni hogyan válik három részre a tabella. Természetesen lehet még mozgás, átjárás a tabellarészek között, de az eddig mutatott játék és teljesítmények alapján úgy tűnik -(és bízunk is benne!)- marad a mostani hármas felosztás.

A Fradi előnye látszólag csak 3 pont, de január végén pótolja a ZTE elleni meccsét, február elsején a Paks ellenit, ebből a két meccsből azért számíthatnak 4-6 pontra. Így a mostani 3 pont előnyük lehet 7-9 is.

A tabella következő részében a  Kecskemét – KisvárdaFelcsút  trió három pontra van egymástól. Mindegyikük döntetlent játszott a legutóbbi fordulóban, ezzel elszalasztották a lehetőséget, hogy egymás elől meglépjenek, és a Fradinak is nagyobb előnyt adott így mindhárom gárda.

A többi 8 csapat az előzőktől hat ponttal lemaradva egymástól három ponton belül. Nagy ‘boxolás’ lesz itt még tavasszal a kiesés elleni harcban. A téli átigazolás már nem annyira jelentős, mint a nyári, akkor csak kisebb ‘fazonigazításra’ lesz lehetőségük, így a meglévő keretből kellene kitalálniuk valamit.
No de legyen ez az ő problémájuk.