A sors (majdnem) ismételte önmagát

Majdnem napra pontosan 14 évvel ezelőtt a többi NB1-es klub költségvetésénél sokkal kevesebbel gazdálkodó KTE mutatkozott be az NB1-ben. Játékosaink akkor is élvonalbeli rutin, tapasztalat nélküliek voltak, és bár előző este nagy részük lebetegedett ennek ellenére nem mondták le életük első NB1-es meccsét.

Kezdőcsapat akkor … (forrás: mlsz.hu)

Az egész meccsen érződött, hogy a régebbi élvonalbeli tagsággal rendelkező paksiakat támogatja a játékvezető, ennek ellenére szívvel, lelkesedéssel harcolva jók voltunk egy döntetlenre. Vagyis jó lettünk volna, mert Tököli második gólja enyhén szólva is véleményes volt. A meccs összefoglalóját ide klikkelve találjátok meg.
Szombaton annyira látványosan a vendégek javára fújt a spori, hogy ha a 14 évvel ezelőtti meccs összefoglalóját a Vasas játékosai látták volna biztos begyötörték volna egyszer a labdát kapunkba a sípszó elhangzása után, mert ez a bíró gólt ítélt volna nekik! Szerencsére nem tudtak róla a vendégjátékosok. 😉
Féltávnál ‘leszálltak rólunk’ a játékvezetők és sikerült a 16 csapatos bajnokságnak az ötödik helyére befutni. Most csak 12 csapat van akkor arányosan most meg lehet a harmadik hely? No ez már nagyon erős kincstári optimizmus! Szerezzünk rutint és elegendő pontot ahhoz, hogy bent maradjunk az NB1-ben.
A helyezés másodlagos (ráérünk a nemzetközi kupameccsre készülni, ha odaérünk 😉 ).

Kezdőcsapat most   (forrás: kecskemetite.hu)