Tippjáték újra nyereményekkel

Csütörtökön induló tippjátékunkban az előző évhez hasonlóan a legjobban teljesítők most is jutalomban részesülnek majd. Megduplázódott felajánlóink, és nyereményeink száma.
Lássuk a részleteket, ismételjük át az újak kedvéért a játékszabályokat:

Ebben az évben is tippmixelünk, tehát nem kell gólszámot, gólarányt eltalálni, csak a meccs nyertesét kell megjelölni, vagy D betűvel jelezni, ha adott meccsen döntetlent várunk. A H továbbra is hazai, a V ezután is vendéggyőzelmet jelöl majd. A tipp-poszt végéről kimásoljátok a meccs-sorrendet, a párosítások után beírjátok a kiválasztott betűt és kész. Minden meccskimenetelhez rendelünk egy értéket attól függően mennyire papírforma, vagy mennyire meglepetésnek számít. Ezzel neked nem kell foglalkoznod, elég azt tudni, hogy váratlanabb véreredmény eltalálásáért több pont jár, mint a tuti-biztosért. A forduló után a megszerzett pontértékeket összeadjuk, és ez alapján sorba rendezzük a játékosokat. A heti tippjátékban mindenki rész vesz, de az akkor szerzett dicsőség, csak a következő fordulóig tart, nyeremény azért nem jár. Aki a fordulók legalább felében tippel részt vesz összesített versenyünkben is. Az összesítés valójában átlagszámítás, mert így az sem szenved hátrányt, aki pár fordulóról lemaradt.
Az őszi pontvadászat végén, vagyis november közepén, az első 16 forduló után hirdetünk őszi nyertest, a bajnokság végén pedig év végi győztest, de díjazzuk mindkét alkalommal a második, harmadik és negyedik helyezetteket is. Holtverseny esetén megnézzük az adott versenyzők megszerzett legtöbb, második legtöbb, … pontszámát és az alapján rangsorolunk.

Tippjátékunk mindig szoros, az élmezőnyben végzők fej-fej mellett harcolnak mindvégig a legjobb helyezés eléréséért. A nyeremények sorba rendezésére kár lenne sokat gondolkodni, mivel az őszi és a májusi a végjáték előre nem látható apróságokon múlik, tehát a helyezések kiszámíthatatlanok. Két KTE címer közé ‘betettük’ érkezési sorrendben az új felajánlásokat novemberben és májusban is.

Őszi játékunk végén a legtöbb átlagpontszámmal rendelkező tippjátékos a klubtól egy sálat kap; a második helyezett egy 13 ezer forint értékű prémium kávécsomagot Szekeres Zsolt jóvoltából az ORGANO-tól; a harmadik helyezett egy 10 ezer forint értékű balesetbiztosítást Orosz Gábor felajánlásaként a MetLife-től; a negyedik helyezett Peller és Társa Gépihímző vállalkozástól egy KTE címerrel hímzett téli sapkát.
A bajnokság végén első négy helyen végzett tippelőre a következő ajándékok várnak majd:
1. a játékosok által aláírt KTE mez a klubtól,
2. egy 13 ezer forint értékű prémium kávécsomag Szekeres Zsolt jóvoltából az az ORGANO-tól,
3. egy 10 ezer forint értékű balesetbiztosítás Orosz Gábor felajánlásaként a MetLife-től,
4. KTE címerrel hímzett baseballsapka Pelleréktől.

Tipp-játékosaink rendszerint nagyon jó teljesítményt nyújtanak, mindegyik ajándékért keményen kell majd harcolni. Lehet készülni az első fordulóra, amit csütörtökön délben ezen az oldalon találtok, de szokásunkhoz híven a facebookon, Lila Ködös társoldalunkon is elérhető lesz majd mindig a tipp-poszt. 🙂

_____________________________________________________________________
Amire feltétlenül figyeljetek: az NB1-ben rendszerint péntek este indul a forduló,
aki nem akar lemaradni egy meccsről se jobb, ha péntek este hat óra előtt beküldi tippjeit!

fg

Egy gondolat “Tippjáték újra nyereményekkel” bejegyzéshez

  1. Szóval tippjáték! Minden formáját kedvelem, korábban játékmesterként is kipróbáltam. Ott hetente valutáért ment a harc a minél nagyobb összegű nyereményért. Klub is alakult, heti összejöveteleken lehetett „tuti” fogadási tippekhez jutni. Lényeg, az emberek szeretnek játszani, ezen tulajdonságukon keresztül lehet a sportágnak újabb szimpatizánsokat megnyerni. Ezért is üdvözölendő, ami a „Lila ködön” folyik, régóta követem. Már a tippelőkért való szorítás adrenalin növekedést okoz. Vannak kedvenceim. Hogy csak egyet emeljek ki, „müllerpapa” variációi lenyűgöznek, tippjeit – mint ahogy másokét is – olykor a valódi tippmixen is megteszem. Ezt a játékot eddig így játszottam. Nem hazardírozok, nullára kifutás a célállomás, legnagyobb sikeremnek a legutóbbi nyári olimpia pozitív szaldóval való zárását tartom. A mixet a sportágak megismerésére használom. Csodálatos világ terül elém, amikor például a bringa, golf vagy az alpesi sí bugyraiban vájkálok. Egy szónak is száz a vége, időnként a ködös játékot szívesen kipróbálom. Talán egyszer majd azt is megérjük, PingWinék szurkolótábor növelő tevékenységére a Szerencsejáték Zrt. illetékesei felfigyelnek. Valószínűleg, akkor majd nem sapkáért, mezért megy a küzdelem. Persze, ez csak az álom kategória. De, ha már játszunk… Jó játszadozást a következő idényre!

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.