Helykereső

Ha már az online jegyértékesítő rendszer volt annyira tökéletlen, és a jegyek eladását az első bajnokira pár órával előbb kezdte meg, mint a bérletekét én bízok annyira a szurkolók értelmében, hogy ez nem fog gondot okozni.
Miről is van szó?

Jobb helyen, bejáratott jegyértékesítési rendszereknél adnak pár napot a bérleteseknek arra, hogy kiválasszák helyüket, majd később jöhetnek az alkalmi jegyvásárlók a megmaradt helyekre. Színházban, ahol nem ritka a telt ház és rendszerint egy helyben ülésben nézi végig az ember az előadást azt mondom rendben, oda vette jegyét, bérletét, üljön oda.
A meccs más. Közel se biztos, hogy a nagy előzetes érdeklődés ellenére telt ház közeli állapot lesz a legtöbb hazai meccsen még így sem, hogy csak az egyik oldal látogatható ősszel. Gyanítom legtöbben csak véletlenszerűen ráklikkeltek egy szimpatikus területre, nem is gondolták, hogy valakinek ezzel mekkora bánatot okoztak. Szerintem mindenki üljön ahova akar, mint eddig érkezési sorrendben. Ha már kedvenc helyén ülnek, üljön távolabb, senki nem hal bele, ha az általa megálmodott GPS ponttól pár méterrel távolabb lesz a meccseken.
Pár éve elköltöztem a C szerktorból, az elmúlt években én magam egy öt méteres körben szinte minden széken ültem a H szektorban, de egyiknek se fogadtam örök hűséget, így nem fogom megkönnyezni azt se, hogy el kell hagynom a helyet, és újra szektort kell váltanom. Ha valahol a leshatár környékén lesz egy hely a fölső sorok valamelyikében az nekem megfelel. Remélem az értelmes többség így áll majd a kérdéshez és nem kell a helyekért vívott párbajoknál segédnek lennünk.