Elindult a jegyek és a bérletek árusítása az interneten

Elindult a jegymester.hu oldalon a belépők és a bérletek értékesítése.

Jegyvásárlás a szombati KTE-Vasas meccsre ezen a linken érhető el: https://jegymester.hu/production/740111/szektoi-stadion-kecskemet-kecskemeti-te-vasas-fc/74000111

Bérletárusítás itt érhető el: https://jegymester.hu/production/740102/szektoi-stadion-kecskemet-eves-berlet-2022-23/74000102

Miért érdemesebb, bérletet venni, és mikor lehet a klubnál is beszerezni a jegyeket és a bérleteket?
Erről lentebb olvashattok:

Az esetenkénti jegyvásárlás árának több, mint 30 százalékát -de ha kupameccs is lesz a Széktóiban, akkor több, mint egyharmadát- megtakaríthatjuk bérlet vásárlásával, mivel a Magyar Kupa meccseiért nem kell fizetni a bérleteseknek. Nem elhanyagolható érv a bérletvásárlás mellett az sem, hogy nem kell a pénztár előtt mindig sorba állni, kockáztatva azt, hogy beérünk-e kezdésre vagy sem, de az se mellékes, hogy bérlettel biztos bejutunk a meccsre, míg jegyet csak korlátozott számban, a férőhelyek maximumáig árusítanak. Megnövekedett az érdeklődés a városban és annak 60-80 kilométeres körzetében a KTE csapata és az NB1-es meccsek iránt, akik eddig nem jártak meccsre ezután rendszeresen kilátogatnak a Széktóiba, így számítani lehet arra, hogy nehéz lesz majd alkalmanként belépőjegyhez jutni.
A megoldás egyszerű: bérletet kell venni! 🙂


A nyomda csak péntekre tudja szállítani a jegyeket és a bérleteket, csak akkor lehet majd a Széktóiban venni. Ennek pontos időpontjáról később.

Mindenképpen érdemes az interneten megvásárolni a jegyeket és bérleteket, mert a hétvégén nagy tumultus várható Széktón. Hatalmas az érdeklődés, kevés a hely. Ismerős/szomszéd is megveheti neked, aki járatos az internetes vásárlásokban, te pedig kp-ben lerendezed vele. Az online vásárolt bérletek papír alapon nyomtathatók vagy a telefonon keresztül is olvasható a vonalkód. Interneten másfél-két perc alatt kényelmesen hozzá lehet jutni a belépőhöz vagy bérlethez, akinek jobban tetszik a plasztikkártyás bérlet a netes verziót később becserélheti olyanra a klubnál.

Hajrá lilák!