NB1-re készülődve rendezgettem régi anyagaimat, közöttük érdekes dolgokra bukkantam.
Ezek közül néhányat megosztok veletek.

Első NB1-es évünk eredményei és tabellapozíciói.

Mint látható nem játszottunk már a kezdetekkor sem alárendelt szerepet, csak egy forduló után voltunk kiesőhelyen, 28 fordulón keresztül pedig a kiesőhelytől elég nagy távolságban mozogtunk a tabellán. Reméljük most is hasonlóan eredményes lesz majd csapatunk.


Következő táblázatot anno a kecskemetite.hu oldalon találtam, érdekes lehet most annyi év távlatából újra megnézni.


NB1-es eredményeink:


Leendő ellenfeleink közül csak a Kisvárdával nem játszottunk még bajnoki meccset. A Vasas ellen szerepeltünk legjobban, ellenük szereztük meg a megszerezhető legtöbb pontot, ők az egyedüliek ebből a tízes csoportból,  akiktől az NB1-ben nem kaptunk ki soha. A Honvéd elleni mutatóink is majdnem ilyen szépek, vereséget ellenük csupán az utolsó fordulók egyikén szenvedtünk, amikor a fiúk már tudták, hogy bár mindent megtettek, bőven bent maradó helyen végeztek, mégis búcsúzniuk kell az NB1-től.


Ráhangolódásként a bajnokikra nézzünk egykori sok-sok lila gólt.
Ide klikkelve
megnézhetitek utolsó két NB1-es évünk -a ‘Bekő-korszak’- bajnoki meccseinek összefoglalóit.Szép dolog a nosztalgia, egy szurkoló mindig bizakodó, kicsit lila ködön át látja csapatát, de legyünk reálisak: kisebb csoda, hogy egy éve feljutottunk a másodosztályba, eztán újra csodával határos módon feljutottunk az élvonalba, de ez itt már más KVház! Itt a csoda már kevés lesz. Biztos lesznek vereségek, gyengébb teljesítmények, de legyünk türelmesek! Szoknunk kell a magasabb osztályt. A meccsek alatt csak biztassuk a csapatot, építő jellegű, segítőszándékú kritikánkat majd a meccs után fogalmazzuk csak meg. Hinni, bízni kell a csapatban, mert …
“A hit nélküli szurkolótábor még a győzelemre álló csapattal is elveszíttetheti a mérkőzést.”
/Paulo Coelho/