Egy hét múlva ilyenkor …

Egy hét múlva ilyenkor túl leszünk a nyitóforduló első meccsén.
Készülődünk már a Széktóiba, ahol több, mint hét év után újra NB1-es KTE bajnoki meccset láthatunk majd.
Vajon milyen eredmények születnek majd új szezonunk első fordulójában? Ezt kérdeztük meg a szurkolóktól
két héttel ezelőtt, lássuk milyen tippek érkeztek a 90 válaszolótól, milyen eredményeket várnak.

A kép bal szélén a forduló hat meccsére leadott tippek közül a legtöbb találatok szerepelnek, aki részleteiben kíváncsi a voksolásra ide klikkelve nézheti a teljes listát. A tippelést előbb a Lila Ködös facebook oldalunkon indítottuk, majd egy NB1-es facebook-csoportba is betettem a linket, ott is szavaztak. A minket legjobban érdeklő összecsapásra -az újoncok meccsére- a Lila Ködös behatás miatt a tippelők fele hazai győzelmet vár, negyede döntetlent, negyede vendégsikert. Ha a Lila Köd nélkül csak a semleges szurkolók által leadott tippeket nézzük teljes a három-esély, közel ugyanannyi szavazat érkezett mindhárom végeredményre.

Harmadik éve tippmixelünk, így a szavazás eredményét átalakítottam/súlyoztam tippmix-oddsokra, ezek lesznek majd az első fordulóban megnyerhető pontértékek meccsenként. Ezek az értékek a fenti kép jobb szélén láthatók, a csütörtök délben már elérhető tipp-posztban ezek az odds-értékek lesznek a meccsekhez rendelve.


Újra felhívnám a tippelők figyelmét, hogy korábban éveken keresztül több, mint 3 nap volt tippelésre, most sokkal rövidebb az idő, csak 30-32 óra, mert az NB1-ben rendszerint péntek este is lesz meccs. Legjobb, ha megszokjuk, hogy péntek este hatig mindig adjuk le tippjeinket.

2 hozzászólás “Egy hét múlva ilyenkor …” bejegyzéshez

  1. Marha karcsú ez a keret.. nagyon biz abban, hogy úgy járunk mint tavaly de szerintem nagyon nagy mellénnyel, kicsi realitás érzékkel igazoltunk most.. kéne még pár fő kb minden posztra

  2. Karcsú, vagy sem? Majd meglátjuk. Előző évben is sokan aggódtak, mert nem igazoltunk, „nagy neveket”, hanem akkor is inkább csapatot építettünk az adott osztályra. És lám, a szakmai stábnak lett igaza. Szerintem mi ne aggódjunk, hanem bízzunk a csapatban, és azokban, akik mindent megtesznek a jó teljesítmény eléréséért.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.