Nem hallunk új igazolásokról … (2.0)

Nem hallunk új igazolásokról, eddig csak Belényesi neve került fel az ‘érkezési oldalra’.
Még 10 napig várhatóan lassabban halad az átigazolás, újakkal a szerződéskötés.
Ennek okának néztünk utána …

Június végéig a csapatok megvizsgálják jelenlegi játékosállományukból kikre számítanak továbbra is, kiket engedek el. Van még 10 nap, hogy kialakítsák azt a keretet akiket megtartanának, és átigazolási listára tegyék azokat akiket megfelelő ajánlat esetén elengednének.

Nálunk 4+1 fő távozása már korábban nyilvánosságra került, érkező még csak egy volt, ő viszont nagyon fontos helyre a védelem közepére jött vissza. A keretet egybe szeretnénk tartani, néhány távozó még lehet, de az érkezőkről csak aláírt szerződés után kapunk híreket, ami várat még magára. Július végén kezdődik a bajnokság, tehát a csapatnak nagyon jó lenne, ha mielőbb megérkeznének az új emberek, lenne idejük beilleszkedni a csapatba, megszokni a többieket. Egy évvel ezelőtt korábban indult be a játékosmozgás, de itt az NB1-ben jobban kivárnak a csapatok, meglévő kerettaguktól később válnak meg.

Edzőmeccsek szervezése is nehézkesebb, de időre minden sínre kerül itt is.  🙂

Reméljük a Széktóiban is folynak a munkálatok, és nem lesz semmi akadálya annak, hogy 40 nap múlva akár egy hazai meccsel ott nyithassuk meg újabb NB1-es évünket.

4 hozzászólás “Nem hallunk új igazolásokról … (2.0)” bejegyzéshez

  1. 1-2 napja jártam Széktón, az ég világon semmi fejlesztés nem indult meg.
    Az érkező oldalon két nb2-es kaliberű védő, közte azzal a Belényesivel akit a városba nem engednék vissza, nemhogy a csapathoz.
    A távozó oldalon Gált sajnálom, illetve a lukács kölcsönvételével próbálkoznék.
    Remélhetőleg a közeljövőben beindul a keringő, mert ez eddig karcsú.

    1. Aki ma járt ott látta, hogy a futópálya teljesen fel van túrva, mindenütt földkupacok, tehát a VAR és a tévéközvetítés csatlakozásának kiépítése folyamatban van.
      Nem vagyunk még lekésve az átigazolásról, mert aláírt szerződés még nem sok van, de biztos vannak már megállapodások, amiket már csak papírra kell vetni.

    2. Gált szerettük, de valljuk meg nem NB1 szintű játékos,
      a DVTK a Könyves-Lukács párostól várja a biztos feljutást, vagyis Lukit nem adják.
      Első körben az NB2-ből tudtunk olyanokat igazolni, akik felfelé ‘kilógnak’ abból az osztályból, elég erősek lehetnek föntebb is. Belényesi olyan ajánlatot kapott februárban -és valószínűleg most júniusban is- amit nem lehetett visszautasítani. Én ebben nem látok kivetnivalót. Játékával azért a csapatért mindent megtett, amelyiknek aktuálisan tagja volt, és ez éppen elég, ennél többet nem tehet egy játékos.
      Sok NB1-es játékos került átadólistára, de az elején mindenkit próbál ügynöke eladni a magasabban jegyzett csapatokhoz magasabb összegekért, mert ez az érdekük. Amikor tettek 1-2 ilyen kört sikertelenül beszállhatnak az átigazolásba más csapatok is alacsonyabb összegért, sőt az átigazolási időszak végén is lehet még jó ‘boltot’ csinálni. Türelem, türelem, türelem, … 🙂

  2. En elsore eppen ezert a probazokkal es a kulfoldiekkel kezdenek, amugy is olcsobbak, ezt kovetne a lepattano. A „maradek magasabban jegyzett” jatekossal elsodlegesen nem az ar a gond szerintem hanem motivaltsag, allapot stb. Ritkan valik be.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.