Nem hallunk új igazolásokról, eddig csak Belényesi neve került fel az ‘érkezési oldalra’.
Még 10 napig várhatóan lassabban halad az átigazolás, újakkal a szerződéskötés.
Ennek okának néztünk utána …

Június végéig a csapatok megvizsgálják jelenlegi játékosállományukból kikre számítanak továbbra is, kiket engedek el. Van még 10 nap, hogy kialakítsák azt a keretet akiket megtartanának, és átigazolási listára tegyék azokat akiket megfelelő ajánlat esetén elengednének.

Nálunk 4+1 fő távozása már korábban nyilvánosságra került, érkező még csak egy volt, ő viszont nagyon fontos helyre a védelem közepére jött vissza. A keretet egybe szeretnénk tartani, néhány távozó még lehet, de az érkezőkről csak aláírt szerződés után kapunk híreket, ami várat még magára. Július végén kezdődik a bajnokság, tehát a csapatnak nagyon jó lenne, ha mielőbb megérkeznének az új emberek, lenne idejük beilleszkedni a csapatba, megszokni a többieket. Egy évvel ezelőtt korábban indult be a játékosmozgás, de itt az NB1-ben jobban kivárnak a csapatok, meglévő kerettaguktól később válnak meg.

Edzőmeccsek szervezése is nehézkesebb, de időre minden sínre kerül itt is.  🙂

Reméljük a Széktóiban is folynak a munkálatok, és nem lesz semmi akadálya annak, hogy 40 nap múlva akár egy hazai meccsel ott nyithassuk meg újabb NB1-es évünket.