10 év után újra volt tétje, nyereménye tippjátékunknak. Akkor a nepsport.blog üzemeltetője -akkori társzolgáltatónk- ajánlott fel 1-1 pólót az első négy helyezettnek, és mint bronzérmesnek nekem is jutott akkor egy.  Az idei verseny az akkorinál sokkal szorosabb, izgalmasabb lett.

A kép bal szélén a téli dobogósok sorrendjét lehet látni, jobbra a végső sorrend első három helyezettjét. Decemberben azt hittük annál szorosabb verseny már nem lehet, hogy 1,9 pontnál kisebb különbség döntsön dobogós helyezésről. Tévedtünk, a végső győztes csak 1,4 ponttal előzte meg a másodikat.
A pontátlag a végére feljavult, ez talán köszönhető annak, hogy az élmezőny tippelői egyre jobban ráéreztek az eredményekre. A növekedést nem a kötésben fogadás befolyásolta, mert Hubi bár hétszer választotta ezt a módszert, de csak kétszer nyert vele, összességében 1,4 pont deficittel zárta ezt a tippelési módszert. PKrisz nem fogadott kötésben, Lajos38 kétszer próbálta, váltakozó sikerrel, 1,2 pont nyereséggel szállt ki ebből a próbálkozásból.

Játékunk végső győztese Hubi.
Vele a bajnokság legelején beszélgettem a tippjátékról, amikor megfogadta, hogy megpróbálja megnyerni. Sikerült neki, amihez gratulálunk.
Hubi tíz éve nap, mint nap Széktón végzi munkáját, úgy gondolta másnak nagyobb érték lehet egy játékosok által aláírt mez, ezért az első helyezettnek járó díjat átadta az ezüstérmesnek, így ő a másodiknak felajánlott  KTE logós hímzett baseballsapkát kapta a Peller és Társa Gépihímző vállalkozástól.

 

 

Szoros versenyben második helyen végzett PKrisz.
Ősszel testvére is az akkori győzelemért harcolt, neki is csak a második hely jutott, de a KTE mez biztos kárpótolja mostani ezüstérmesünket, előkelő ereklyeként kerül be gyűjteményébe. Ő nem kockáztatott, nem játszott kötésben. Lassan, de biztosan lépkedett egyre föntebb a tabellán, ha pár forduló van még hátra talán eléri az első helyet is.

 

 

 

A bronzérmes Lajos38 lett.
Ő végig az élmezőnyben volt, stabil, biztonsági játékkal érte el eredményét. A hazai meccseken az őszi bronzérmes mellett ült mindig, talán innen származik a harmadik hely iránti kötődése. 🙂

 

Gratulálunk neki is, és ezúton is köszönjük Pelleréknek és a klubnak a téli és a mostani nyereménytárgyakat.

 

 

 

 


Érdekesebb, izgalmasabb volt így a játék, hogy a győztesekre nyeremény is várt.
A július végén induló bajnokságban is folytatjuk a játékot, szívesen fogadnánk nyereménytárgyakat.
Facebook oldalunkon a több, mint 1300 követőn kívül nagyon sok KTE után érdeklődőnek nyújtunk rendszeres információt, így a nyereménytárgy felajánlója 33 forduló, 33 héten keresztül kapna reklámlehetőséget az egyre nagyobb táborral rendelkező KTE szimpatizánsok körében.
Nyereménytárgyak felajánlását, valamint az ezzel kapcsolatos kérdéseket várjuk a facebookon privát üzenetben, vagy ímélben.