Tippjáték ~ újra kötésben fogadási lehetőséggel

Az előző évben az utolsó nyolc fordulóban csavartunk egyet a játék menetén, és beletettük a kötésben fogadási lehetőséget is, ami nálunk nem kötelező, csak választható. Akkor sikere volt ennek, reméljük most is így lesz, ezért a következő fordulótól a bajnoki év végéig kötésben is lehet majd fogadni a tippjátékban.

Nézzük a kötés lényegét, valamint azt, hogy milyen eredményességgel használták ki ezt a lehetőséget a játékosok egy évvel ezelőtt, és elevenítsük fel ismereteinket arról hogyan is megy ez a kötésben fogadás itt, a Lila Ködön.

A TIPPMIX alapvetően egy sportfogadás. A meccsek végeredményeire tippelünk, és ha bejön a tippünk megnyerjük az adott végeredményhez rendelt pontot, ha nem találjuk el nem szaporodnak pontjaink. A kötésben fogadás a sportfogadást ötvözi a szerencsejátékkal, mert itt több meccset (esetünkben hármat, vagy ötöt) egyben kell kezelni, és ha mindet eltaláljuk sokkal nagyobb a nyereség (kétszeres/háromszoros), ha viszont az adott meccs-csoportból akár csak egyet is elhibázunk, akkor ezek egyikéért se jár pont.

Lássuk milyen eredményesen használták a tippelők előző tavasszal a kötésben fogadást:

Mint látjuk nem ‘életbiztosítás’ a kötésben fogadás. A tippelők több, mint harmada (108/302) kötésben tippelt az utolsó nyolc fordulóban, a hármas kötésekből csak minden hatodik jött be, az ötös kötés eredményessége jóval kisebb, ott csak minden tizenhatodik sikerült. Bár csábító a több pont elérésének lehetősége, de nagyot is lehet bukni, viszont aki az összesített versenyben hátrább van és be meri vállalni a kockázatot nagyot léphet előre ezzel lehetőséggel.

.

Ismétlésként lássuk a kötésben fogadás általunk alkalmazott szabályait >>>

.

.

A következő fordulótól tehát bátrak kötésbe-fogadásra fel! 🙂