NB2-es TIPPMIX ≻ 30. forduló

A pár nappal ezelőtti ígéretnek megfelelően az új helyen a 12 évvel ezelőtti Lila Ködös alapítók írják az áprilisi első négy tipp-posztot. Ebben a sorban első nbcee lesz, akinek számtalan posztja mellett a KTE Lila Ködös futballtörténelmét köszönhetjük (a honlap már nem elérhető, de tartalma ide klikkelve olvasható/nyomtatható/letölthető), és a wikipédián is ő készítette el és frissíti a klub honlapját.

Lássuk hogyan látja nbcee a következő forduló meccseinek esélyeit:

Két jóbarát totózik

No nézd csak, kik ülnek ott a sarki asztalnál! Az ott bizony Vince és Ince! A Lesz Vigasz gyakori vendégei tudják, hogy a két figura már gyermekkoruk óta ismeri egymást, pedig a személyiségük nem is lehetne különbözőbb.
Vince egy igazi művészlélek, borzas hajával, színes bogárhátújával feltűnő jelenség. A valljuk be, kissé rendetlen csomagtartóban mindig van egy-két megkezdett vászon és pár szamárfüles jegyzetfüzet a verstöredékeknek. Ezzel szemben Ince, a matematikatanárból lett főkönyvelő a totális ellentéte: szürke zakó, szemüveg, akinél élére állva sorakoznak otthon a fiókban a zoknik.
De van bennünk ami közös, akkor az a labdarúgás szeretete. Most is éppen a tippjeiket osztják meg egymással. Hallgassunk csak bele!

Kecskeméti TE – Győri ETO ➙ H
– Most mondd meg, hogy nézne ki, ha nem a győzelmünkre tippelnék?! Futballban, szerelemben ember legyen elfogult, az én párom a legcsinosabb, az én csapatom a legjobb a világon, jövőre bl-t nyerünk, majd meglátod!

Budaörs – Haladás ➙ D
– Érdekesség: a Haladás legutóbbi három mérkőzése vendégként mind 1-1-re végződött. Bár egyik csapat sincs jó formában, a Budaörs most különösen hektikus, hiszen 6-0-ás vereség után tudtak nyerni 3-0-ra, majd Tiszakécskén 2-0-ról szenvedtek vereséget. A tabellán elfoglalt helyük ellenére azt mondom: döntetlen

Szentlőrinc – Budafok ➙ H
– Mindkét csapat megverte nemrég a Haladást, és bár a Budafok a Szolnok ellen is nyerni tudott, a kiegyensúlyozottabb forma mégis a Szentlőrinc mellett szól. A magam részéről azt mondom, most valószínűbb, hogy érvényesül a hazai pálya előnye, nem is szólva a tabellán elfoglalt helyről, szóval szentlőrinci győzelmet várok.

Csákvár – III. Kerületi TVE ➙ V
– Nos, egyikük sem a feljutásra hajt, és még finoman fogalmaztam. De tudod, a Kerület olyan vendég, mint a repülős Gizi, inkább visz, mint ad pontokat. Csákvár pedig mostanában asszisztálni szokott az ilyesmihez. Kettes lesz ez, apuskám!

Vasas – Békéscsaba ➙ H
– A listavezető találkozik a …
– Cimbora, ha erre is döntetlent merészelsz tippelni, nem állok veled szóba!
– Várj, amíg befejezem! Szóval a tabellára nézve a Vasas fölénye egyértelmű. Sőt, a legutóbbi hét bajnoki mérkőzésükön gólt sem kaptak! Ráadásul a teljes szezont nézve is ők a legjobban védekező csapat, mindössze 17 gólt szereztek ellenük a riválisok. Úgyhogy megnyugodhatsz, itt most a tippem az, hogy hazai győzelem születik.
– Köszönöm!
– Szívesen.

BFC Siófok – Nyíregyháza ➙ D
– Jó párosítás, az oddsok is ezt mutatják.
– Hagyjál békén az oddsokkal, én a te véleményedre vagyok kíváncsi!
– Ne aggódj, most jön az. Szóval a Siófok két gólnélküli döntetlen után várja a Nyíregyházát, ráadásul a legutóbbi találkozójuk is 0-0 lett. A vendégek viszont kifejezetten nyílt focit játszanak újabban (a rúgott és kapott gólok összege 57 a Siófoknál és 75 a nyírségieknél). És persze, a tabellán is csak egy pont választja el őket. Én azt mondom: megosztoznak majd a pontokon.

Szolnok – Pécsi MFC ➙ V
– Jajj, hát ez könnyű! Én szeretek az esélytelennek drukkolni, van abban valami felemelő, amikor a kis csapat is megmutatja, mit tud. De az nem ez a meccs lesz! Verseghy azt írta, a búzakalász büszkén emelődik az égnek, míg üres; és ha megért, földre konyítja fejét. Nos akkor ez a Szolnok már igencsak meg van ám érve! Nyer majd a Pécs, ilyen egyszerű.

Soroksár – Tiszakécske ➙ D
– A közelmúltbeli találkozóikon rendre a Soroksár volt a jobb. Ugyanakkor most mindkét csapat jó időszakát éli, az elmúlt öt mérkőzésükön tizenegy, illetve tizennégy pontot gyűjtöttek, ráadásul relatíve gólgazdag összecsapásokon. Ezek alapján én egy többgólos döntetlenre szavazok.

Ajka – Dorog ➙ D
– Barátocskám, ha van döntetlenszagú meccs, akkor az ez! Nem érzem az átütőerőt egyikben sem. Középcsapat mindkettő, hát igyekeznek meg is felelni a címkének, közben a pálya mellett lágy melegben tapsikolnak a jázminok.

Diósgyőri VTK – Szeged ➙ H
– Az ilyen meccsekért érdemes követni a focit. Micsoda múlt, micsoda szurkolótáborok! Ismersz engem, mindhalálig Kecskemét, na de az első osztályba visszajutni is úgy lenne az igazi, ha a diósgyőri katlanba járhatnánk ismét. Szegedet a főiskola óta a szívembe zártam, így ha tehetném, mindkettő nyerne. De sajnos csak az egyikük lehet a befutó.
– Lehet döntetlen is.
– Már megint azok az unalmas döntetlenjeid? Nem, itt kell hogy legyen egy győztes, és bocs Szeged, de az a DVTK lesz.
– Ezzel végére is értünk a tipposzlopnak. Jöhet még egy kör?
– Jöjjön, ezt most én fizetem.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással az írás végén a párosítást (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomjuk; majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’) , jobb klikk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’, a sorok végeire klikkelünk és beírjuk a tippeket, de kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha az adott meccs-sorrendben a tippelt meccs-kimeneteleket H (hazai győzelem) D (döntetlen) V (vendég győzelem) , csak a nagy kezdőbetűt kell a párosítás mögé írni. Játszhatunk saját nevünkben, de játszhatunk becenévvel (nicknévvel) is. Megadunk egy ímélcímet (ami nem lesz látható!) és a nevet. Ez a név máskor is ugyanaz legyen, mert csak így lehet eredményeidet majd összesíteni, így tudsz az összesített versenyben is részt venni. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban is módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik.

A játékban bárki részt vehet, aki a forduló első meccsének kezdetéig leadja tippjét. Ha eltalálod a meccs győztesét, döntetlen esetén Te is ikszre vetted, akkor annyi pontot kapsz amennyi az adott csapat, vagy a D alatt szerepel. A pontokat összeadjuk, ebből kialakul a heti sorrend. Az a tippelő, aki a fordulók legalább felében velünk játszott részt vesz az összesített versenyben is, és összesített helyezési sorszámot kap. Az összes lejátszott forduló tippjeiből átlagot számítunk, ebből összesített sorrendet kapunk, aminek értéke az értékelési táblázat jobb szélén lesz, az összesített sorrend sorszáma pedig a bal szélén, de csak azoknál, akik törzstippelők, tehát tippeltek a fordulók legalább felében.

Érdemes lesz szorgalmasan tippelgetni, mert a tippjáték év végi összesített versenyének győztese a játékosok által aláírt mezt kap jutalmul a klubtól, a második helyezett a Peller és Társa Gépihímző BT.-től egyedi hímzett KTE logós baseballsapkát. (Holtverseny esetén jobb heti legtöbb, második legtöbb, … pontérték rangsorol majd.)

Igyekszünk az adatgyűjtéssel, az eredmények feldolgozásával, és ha rajtunk múlik a heti tippjáték végeredménye a forduló utolsó meccsének vége után két percen belül a poszt végére felkerül.

Következő forduló tipp-posztját hétvégi forduló esetén csütörtök kora délután keressétek ezen az oldalon, a szerdai fordulók tipp-posztját hétfő délig igyekszünk megosztani veletek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tippelési segítségként a tabella, a csapatok formamutatói,
a kép jobb szélén a következő forduló párosításai és az elérhető odds-ok:


Tɪᴘᴘᴇʟᴇ́sɪ ʜᴀᴛᴀ́ʀɪᴅᴏ̋:  vasárnap 16:00

A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:
Kecskemét – Győr
Budaörs – Szombathely
Szentlőrinc – Budafok
Csákvár – III.ker. TVE
Vasas – Békéscsaba
Siófok – Nyíregyháza
Szolnok – Pécs
Soroksár – Tiszakécske
Ajka – Dorog
DVTK – Szeged

____________________________
A heti tippjáték végeredménye:

39 hozzászólás “NB2-es TIPPMIX ≻ 30. forduló” bejegyzéshez

  1. KTE-Eto H
    Budaors-Haladas V
    Szentlorinc -Budafok H
    Csakvar-3ker V
    Vasas-Csaba H
    Sio-Nyiregy D
    Szolnok-Pecs V
    Soroksar-Kecske V
    Ajka-Dorog D
    Dvtk-Szeged D

  2. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely V
    Szentlőrinc – Budafok H
    Csákvár – III.ker. TVE V
    Vasas – Békéscsaba H
    Siófok – Nyíregyháza D
    Szolnok – Pécs V
    Soroksár – Tiszakécske H
    Ajka – Dorog H
    DVTK – Szeged D

  3. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely H
    Szentlőrinc – Budafok H
    Csákvár – III.ker. TVE D
    Vasas – Békéscsaba H
    Siófok – Nyíregyháza H
    Szolnok – Pécs V
    Soroksár – Tiszakécske H
    Ajka – Dorog H
    DVTK – Szeged H

  4. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely V
    Szentlőrinc – Budafok D
    Csákvár – III.ker. TVE H
    Vasas – Békéscsaba H
    Siófok – Nyíregyháza V
    Szolnok – Pécs V
    Soroksár – Tiszakécske H
    Ajka – Dorog H
    DVTK – Szeged H

    1. Kecskemét- Győr H
      Budaörs- Szombathely V
      Szentlőrinc- Budafok H
      Csákvár- III.ker. TVE H
      Vasas- Békéscsaba D
      Siófok- Nyiregyháza H
      Szolnok- Pécs V
      Soroksár- Tiszakécske H
      Ajka- Dorog H
      DVTK- Szeged H

  5. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely V
    Szentlőrinc – Budafok H
    Csákvár – III.ker. TVE V
    Vasas – Békéscsaba H
    Siófok – Nyíregyháza D
    Szolnok – Pécs V
    Soroksár – Tiszakécske V
    Ajka – Dorog V
    DVTK – Szeged H

  6. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely D
    Szentlőrinc – Budafok V
    Csákvár – III.ker. TVE H
    Vasas – Békéscsaba H
    Siófok – Nyíregyháza D
    Szolnok – Pécs V
    Soroksár – Tiszakécske H
    Ajka – Dorog H
    DVTK – Szeged H

  7. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely V
    Szentlőrinc – Budafok V
    Csákvár – III. Kerület D
    Vasas – Békéscsaba H
    Siófok – Nyíregyháza D
    Szolnok – Pécs V
    Soroksár – Tiszakécske H
    Ajka – Dorog H
    DVTK – Szeged D

  8. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely D
    Szentlőrinc – Budafok H
    Csákvár – III.ker. TVE D
    Vasas – Békéscsaba H
    Siófok – Nyíregyháza D
    Szolnok – Pécs V
    Soroksár – Tiszakécske D
    Ajka – Dorog D
    DVTK – Szeged D

  9. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely D
    Szentlőrinc – Budafok H
    Csákvár – III.ker. TVE V
    Vasas – Békéscsaba H
    Siófok – Nyíregyháza V
    Szolnok – Pécs V
    Soroksár – Tiszakécske D
    Ajka – Dorog H
    DVTK – Szeged H

  10. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely H
    Szentlőrinc – Budafok H
    Csákvár – III.ker. TVE D
    Vasas – Békéscsaba D
    Siófok – Nyíregyháza D
    Szolnok – Pécs D
    Soroksár – Tiszakécske H
    Ajka – Dorog D
    DVTK – Szeged V

  11. Kecskemét-Győr H
    Budaőrs-Haladás H
    Szentlőrinc-Budafok V
    Csákvár-III.ker.TVE H
    Vasas-Békéscsaba H
    Siófok-Nyiregyháza H
    Szolnok-Pécs H
    Soroksár-Tiszakécske H
    Ajka-Dorog D
    DVTK-Szeged H

  12. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely D
    Szentlőrinc – Budafok H
    Csákvár – III.ker. TVE D
    Vasas – Békéscsaba H
    Siófok – Nyíregyháza V
    Szolnok – Pécs V
    Soroksár – Tiszakécske D
    Ajka – Dorog H
    DVTK – Szeged H

  13. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely H
    Szentlőrinc – Budafok H
    Csákvár – III.ker. TVE D
    Vasas – Békéscsaba H
    Siófok – Nyíregyháza D
    Szolnok – Pécs V
    Soroksár – Tiszakécske D
    Ajka – Dorog H
    DVTK – Szeged H

  14. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely V
    Szentlőrinc – Budafok V
    Csákvár – III.ker. TVE D
    Vasas – Békéscsaba H
    Siófok – Nyíregyháza V
    Szolnok – Pécs V
    Soroksár – Tiszakécske V
    Ajka – Dorog H
    DVTK – Szeged H

  15. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely D
    Szentlőrinc – Budafok D
    Csákvár – III.ker. TVE V
    Vasas – Békéscsaba H
    Siófok – Nyíregyháza H
    Szolnok – Pécs V
    Soroksár – Tiszakécske H
    Ajka – Dorog H
    DVTK – Szeged H

  16. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely V
    Szentlőrinc – Budafok H
    Csákvár – III. Kerület D
    Vasas – Békéscsaba H
    Siófok – Nyíregyháza D
    Szolnok – Pécs V
    Soroksár – Tiszakécske V
    Ajka – Dorog H
    DVTK – Szeged H

  17. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely V
    Szentlőrinc – Budafok H
    Csákvár – III.ker. TVE D
    Vasas – Békéscsaba H
    Siófok – Nyíregyháza V
    Szolnok – Pécs V
    Soroksár – Tiszakécske D
    Ajka – Dorog H
    DVTK – Szeged H

  18. Kecskemét – Győr: H
    Budaörs – Szombathely: V
    Szentlőrinc – Budafok: D
    Csákvár – III.ker. TVE: H
    Vasas – Békéscsaba: H
    Siófok – Nyíregyháza: D
    Szolnok – Pécs: V
    Soroksár – Tiszakécske: H
    Ajka – Dorog: D
    DVTK – Szeged: H

  19. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely V
    Szentlőrinc – Budafok H
    Csákvár – III.ker. TVE V
    Vasas – Békéscsaba V
    Siófok – Nyíregyháza H
    Szolnok – Pécs D
    Soroksár – Tiszakécske V
    Ajka – Dorog H
    DVTK – Szeged V

  20. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely D
    Szentlőrinc – Budafok H
    Csákvár – III.ker. TVE H
    Vasas – Békéscsaba D
    Siófok – Nyíregyháza H
    Szolnok – Pécs D
    Soroksár – Tiszakécske D
    Ajka – Dorog H
    DVTK – Szege D

  21. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely D
    Szentlőrinc – Budafok D
    Csákvár – III.ker. TVE V
    Vasas – Békéscsaba H
    Siófok – Nyíregyháza H
    Szolnok – Pécs V
    Soroksár – Tiszakécske D
    Ajka – Dorog H
    DVTK – Szeged D

  22. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely V
    Szentlőrinc – Budafok H
    Csákvár – III.ker. TVE D
    Vasas – Békéscsaba H
    Siófok – Nyíregyháza D
    Szolnok – Pécs V
    Soroksár – Tiszakécske H
    Ajka – Dorog H
    DVTK – Szeged H

  23. Kecskemét – Győr V
    Budaörs – Szombathely D
    Szentlőrinc – Budafok H
    Csákvár – III.ker. TVE H
    Vasas – Békéscsaba H
    Siófok – Nyíregyháza H
    Szolnok – Pécs V
    Soroksár – Tiszakécske H
    Ajka – Dorog H
    DVTK – Szeged D

  24. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely V
    Szentlőrinc – Budafok D
    Csákvár – III.ker. TVE H
    Vasas – Békéscsaba D
    Siófok – Nyíregyháza D
    Szolnok – Pécs V
    Soroksár – Tiszakécske H
    Ajka – Dorog H
    DVTK – Szeged D

  25. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely V
    Szentlőrinc – Budafok V
    Csákvár – III.ker. TVE V
    Vasas – Békéscsaba H
    Siófok – Nyíregyháza H
    Szolnok – Pécs V
    Soroksár – Tiszakécske V
    Ajka – Dorog D
    DVTK – Szeged D

  26. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely V
    Szentlőrinc – Budafok H
    Csákvár – III.ker. TVE D
    Vasas – Békéscsaba H
    Siófok – Nyíregyháza V
    Szolnok – Pécs V
    Soroksár – Tiszakécske D
    Ajka – Dorog H
    DVTK – Szeged V

  27. Kecskemét – Győr D
    Budaörs – Szombathely D
    Szentlőrinc – Budafok V
    Csákvár – III.ker. TVE V
    Vasas – Békéscsaba H
    Siófok – Nyíregyháza H
    Szolnok – Pécs V
    Soroksár – Tiszakécske V
    Ajka – Dorog D
    DVTK – Szeged V

  28. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely D
    Szentlőrinc – Budafok H
    Csákvár – III.ker. TVE V
    Vasas – Békéscsaba H
    Siófok – Nyíregyháza D
    Szolnok – Pécs V
    Soroksár – Tiszakécske V
    Ajka – Dorog D
    DVTK – Szeged H

  29. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely H
    Szentlőrinc – Budafok H
    Csákvár – III.ker. TVE H
    Vasas – Békéscsaba H
    Siófok – Nyíregyháza H
    Szolnok – Pécs V
    Soroksár – Tiszakécske V
    Ajka – Dorog H
    DVTK – Szeged H

  30. Kecskemét – Győr D
    Budaörs – Szombathely V
    Szentlőrinc – Budafok D
    Csákvár – III.ker TVE H
    Vasas – Békéscsaba D
    Siófok – Nyíregyháza D
    Szolnok – Pécs V
    Soroksár – Tiszakécske H
    Ajka – Dorog H
    DVTK – Szeged D

  31. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely H
    Szentlőrinc – Budafok H
    Csákvár – III.ker. TVE H
    Vasas – Békéscsaba H
    Siófok – Nyíregyháza H
    Szolnok – Pécs H
    Soroksár – Tiszakécske H
    Ajka – Dorog H
    DVTK – Szeged H

  32. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely D
    Szentlőrinc – Budafok D
    Csákvár – III.ker. TVE H
    Vasas – Békéscsaba D
    Siófok – Nyíregyháza H
    Szolnok – Pécs H
    Soroksár – Tiszakécske D
    Ajka – Dorog H
    DVTK – Szeged D

  33. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely V
    Szentlőrinc – Budafok V
    Csákvár – III.ker. TVE H
    Vasas – Békéscsaba D
    Siófok – Nyíregyháza V
    Szolnok – Pécs D
    Soroksár – Tiszakécske H
    Ajka – Dorog V
    DVTK – Szeged D

  34. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely V
    Szentlőrinc – Budafok V
    Csákvár – III.ker. TVE V
    Vasas – Békéscsaba H
    Siófok – Nyíregyháza H
    Szolnok – Pécs H
    Soroksár – Tiszakécske V
    Ajka – Dorog V
    DVTK – Szeged H

  35. Kecskemét – Győr H
    Budaörs – Szombathely D
    Szentlőrinc – Budafok V
    Csákvár – III.ker. TVE D
    Vasas – Békéscsaba H
    Siófok – Nyíregyháza H
    Szolnok – Pécs V
    Soroksár – Tiszakécske D
    Ajka – Dorog V
    DVTK – Szeged D

  36. Kecskemét – Győr D
    Budaörs – Szombathely V
    Szentlőrinc – Budafok V
    Csákvár – III.ker. TVE D
    Vasas – Békéscsaba H
    Siófok – Nyíregyháza V
    Szolnok – Pécs V
    Soroksár – Tiszakécske D
    Ajka – Dorog D
    DVTK – Szeged H

  37. Kecskemét – Győr V
    Budaörs – Szombathely V
    Szentlőrinc – Budafok D
    Csákvár – III.ker. TVE V
    Vasas – Békéscsaba H
    Siófok – Nyíregyháza V
    Szolnok – Pécs V
    Soroksár – Tiszakécske H
    Ajka – Dorog D
    DVTK – Szeged H

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.