Ismerjük meg az NB2-es csapatokat.

Egy játékra invitálunk minden NB2 után érdeklődőt, aminek keretében megismerhetjük a bajnokság csapatait, azok esélyeit a bajnoki helyezésekre, és eközben TIPPMIX-játék tevékeny részese is lehet bárki.

Nézzük a részleteket …

Négy hét múlva indul az új évad tippjátéka, amikor az előző évi gyakorlatnak megfelelően a meccsek kimeneteire (csapatok győzelmére, döntetlenre) különböző ODDS-értéket adunk annak megfelelően mennyire esélyes annak az eredménynek a bekövetkezése, vagyis várható eredményre kisebb, nem várhatóra nagyobb ODDS jár. Ennek elkészítése még akkor is nagy fokú ‘bátorságot’ igényel, ha ismerjük valamennyire a csapatokat, de mivel nemcsak a tippjáték résztvevőinek, de a játék szervezőjének is új ez a közeg, újak a csapatok, ezért ismerjük meg együtt, fedezzük fel közösen az NB2 csapatait, és miután lesz valami elképzelésünk a csapatok erejéről egy anonim kérdőíven jelöljük be, adott csapat győzelmére, vagy adott meccsen a döntetlenre mekkora esélyt látunk. Ezek összesítéséből születik majd meg az első forduló tippszelvénye.

Nézzük hogyan (IS) ismerhetjük meg a csapatokat.

Első lépéskénk nézzük meg az előző évi tabellának azt a részét, amelyike azokat a csapatokat tartalmazza, akik NB2-ben maradtak:

Ezekhez a csapatokhoz csatlakozott a két NB1-es kieső (Budafok, DVTK), és a három NB3-as feljutó (III.ker. TVE, Tiszakécske, Kecskemét).

Következő tájékozódási pont lehet az átigazolási körkép, amit ide klikkelve találtok. Itt látható melyik csapat kit igazolt, kit engedett el.

Újabb információ a felkészülési meccsek eredménye, de ebből azért ne vonjatok le nagyon messzemenő következtetéseket. A meccsekre viszont rá lehet keresni más helyeken is, ahol lehet informálódni egyes csapatok játékának alakulásáról. Az edzőmeccsekről ide klikkelve találtok információkat.


Miután kellően informálódtunk jöhet a játék. A kérdőíven a ‘hatos skálán’ annak megfelelően a skála elejére (bal oldalon, a csapatok neveihez közelebb) kell a kört bejelölni ha nagyon valószínű az eredmény, és a skála közepén, vagy jobb széle fel kell bejelölni minél kevésbé várható az eredmény (GY- adott csapat győzelme ×- döntetlen azon a meccsen). Leegyszerűsítve bal szélső tipp, ha „országos egyes (tuti) a tipp”, jobb szélső tipp, ha nagyon nem hihető az eredmény olyan alakulása. A kettő között lehet árnyalni az esélyeket.
Miden sorba, minden meccs-kimenetelre kérünk és váruk tippet, amit a végén összesítünk, és ezek átlaga lesz majd az első heti tippjáték ODDS-sora. Az eredmény alakulásáról rendszeresen tájékoztatjuk az érdeklődőket.

Játékra fel, az első forduló párosításainak odds-tippelési lehetőségét ezen a linken érhetitek el: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_htThaZy4CpWXcG8zpCqXdZedmQPp3CD5Urel72iw9E1R0w/viewform