Már csak öt forduló van hátra a bajnokságból, nincs tehát sok idő a pozíciók javítására.
Ez persze vonatkozik a csapatokra is. 😉

Heti tippmagyarázónk peter65 lesz, nézzük hogyan látja ő a meccsek esélyeit:

…..

Honvéd II. – Monor
A Honvéd II. eredményei az utolsó három fordulóban 1 vereség és 2 győzelem, a Monornak 1 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség. A hazai pálya talán segít a kispestieknek, tipp: H

ESMTK – FTC II.
A kisFradi mintha kicsit visszaesett volna, a Liza is gyengélkedik. Tipp: D

Dabas-Gyón – Kozármisleny
Két jó képességű középcsapat. A Kozármisleny feljövőben van, a Dabas-Gyón megállt. Tipp: V

Körösladány – Taksony
A Körösladány a legutóbbi forduló második félidejében jó játékkal egyenlített Kecskeméten, előző fordulókban győzelem és döntetlen. Taksonynak a tavaszi fordulók nem sok jót hoztak. Tipp: H

Rákosmente – Dunaújváros
A Rákosmente teljesítménye kiegyensúlyozott, Dunaújvárosban nem igazán alakulnak jól a dolgok. Tipp: H+

Iváncsa – Dabas
A csoport rangadója lesz. Iváncsa magabiztosan, hosszú győzelmi sorozattal vezeti a tabellát, a Dabas kissé lemaradt. Tipp: H

Vác – Majos
Ismét egy olyan meccs lesz, ahol a Majos eddigi teljesítménye miatt szinte biztos a végeredmény. Tipp: H+

Hódmezővásárhely – Újpest II.
Két egyforma pontszámú csapat középről. A vásárhelyiek otthon erősebbek, mint az újpestiek idegenben. Tipp: H

Szekszárd – Paks II.
A Szekszárd az utóbbi időkben javuló eredményeket mutatott, a paksiakról ez nem mondható el. Tipp: H

Szegedi VSE – Kecskemét
A szegediek teljesítménye egyre inkább azt mutatja, hogy kiesnek az NB3-ból. A KTE tavaszindító 6 pontos előnye elfogyott, a legutóbbi forduló edzőváltást hozott. Ha valóban fel szeretnének jutni az NB2-be, akkor a hátralévő meccseket meg kell nyerni. Tipp: V+

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással az írás végén a párosítást (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomjuk; majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’) , jobb klikk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’, a sorok végeire klikkelünk és beírjuk a tippeket, de kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha az adott meccs-sorrendben a tippelt meccs-kimeneteleket H (hazai győzelem) D (döntetlen) V (vendég győzelem) , csak a nagy kezdőbetűt kell a párosítás mögé írni.
Játszhatunk saját nevünkben, de játszhatunk becenévvel (nicknévvel) is. Megadunk egy ímélcímet (ami nem lesz látható!) és a nevet. Ez a név máskor is ugyanaz legyen, mert csak így lehet eredményeidet majd összesíteni, így tudsz az összesített versenyben is részt venni. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban is módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik.
Nyereményt nem ígérünk, csak egy jó játékot igen, és ez sem kevés!

A játékban bárki részt vehet, aki a forduló első meccsének kezdetéig leadja tippjét. Ha eltalálod a meccs győztesét, döntetlen esetén Te is ikszre vetted, akkor annyi pontot kapsz amennyi az adott csapat, vagy az X alatt szerepel. A pontokat összeadjuk, ebből kialakul a heti sorrend. Az a tippelő, aki a fordulók legalább felében velünk játszott részt vesz az összesített versenyben is, és összesített helyezési sorszámot kap. Az összes lejátszott forduló tippjeiből átlagot számítunk, ebből összesített sorrendet kapunk, aminek értéke az értékelési táblázat jobb szélén lesz, az összesített sorrend sorszáma pedig a bal szélén, de csak azoknál, akik törzstippelők, tehát tippeltek a fordulók legalább felében.

Igyekszünk az adatgyűjtéssel, az eredmények feldolgozásával, és ha rajtunk múlik a heti tippjáték végeredménye a forduló utolsó meccsének vége után fél órán belül a poszt végére felkerül.

Következő forduló tipp-posztját hétvégi forduló esetén csütörtök kora délután keressétek ezen az oldalon, a szerdai fordulók tipp-posztját hétfő délig igyekszünk megosztani veletek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tabella, a csapatok utolsó öt meccsének eredményei háttérszínjelzéssel (formamutatók),
a kép jobb szélén a következő forduló párosításai, ott a csapatnevek előtt a győztesre,
a D előtt a döntetlenre kapható pontszám a tippjátékban.


Tɪᴘᴘᴇʟᴇ́sɪ ʜᴀᴛᴀ́ʀɪᴅᴏ̋: ᴠᴀsᴀ́ʀɴᴀᴘ 11 ᴏ́ʀᴀ

Dupla vagy semmi, tripla vagy semmi.
Ha kockáztatással többet akarsz nyerni a tippjátékban, akkor 3, vagy 5 meccsnél a tippirány betűjele után
✚ jelet tegyél amelyiknél nagyon biztos vagy a végeredményben. Ha mind a 3 tipped bejön dupla pontszám a jutalom, ha ötöt tippelsz kötésben és mindet eltalálod akkor a jelzett pontok háromszorosát kapod. Ha a kötésből akár egy meccs nem jön be, akkor a kötésben lévő meccsek mindegyikére nulla pont jár. (Ha nem 3 vagy 5 meccset jelölsz azt úgy tekintjük, mintha egyet se jelöltél volna.)


A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:
Honvéd II. – Monor
ESMTK – FTC II.
Dabas-Gyón – Kozármisleny
Körösladány – Taksony
Rákosmente – Dunaújváros
Iváncsa – Dabas
Vác – Majos
Hódmezővásárhely – Újpest II.
Szekszárd – Paks II.
Szegedi VSE – Kecskemét


A tippverseny végeredménye: