A feljutásról az NB2-be …

A csoportból az a csapat jut fel, amelyik a végén az első helyen végez, van licence és vállalja is a másodosztályú tagságot. Ez a legegyszerűbb, ez az alaphelyzet, de nézzük mi a helyzet, ha a három közül az egyik nincs meg:
…..

A bajnokság végén a KTE áll a dobogó tetején, már van licence és vállalja az NB2-t.

Feltéve (de nem megengedve), hogy a fenti állítás nem jönne be nézzük meg a lehetőségeket:
a.) Az Iváncsa (vagy a Dabas)** lesz a bajnok, lesz licence* és vállalják a másodosztályt -> akkor ők jutnak fel.
b.) Az Iváncsa (vagy a Dabas*) lesz a bajnok, de nincs licence és/vagy nem vállalják a másodosztályú megmérettetést, akkor a legjobb eredménymutatókkal rendelkező csoport-másodikot kérik fel legyen NB2-es, ha van licence. Ebben a versenyben a KTE két ponttal előzi meg most a licenc nélküli keleti másodikat, és néggyel a nyugati másodikat, akiknek van licencük NB2-re. Ennek a versenynek a nyomon-követéséhez figyeljétek az MLSZ adatbankját, amit ide klikkelve érhettek el.
*-> több dunántúli, meg nem erősített forrásból származó információ szerint Iváncsa nem kért licencet NB2-re. A Dabasról nem tudjuk kértek-e licencet a másodosztályra. Május hatodikán kiderült valamelyik riválisunk kért-e, kapott-e licencet.
**-> Tartalékcsapat hiába nyerné meg a bajnokságot, nem jutna fel, helyette a mögötte végző nem tartalékcsapat szerez jogot NB2-re.

Egy gondolat “A feljutásról az NB2-be …” bejegyzéshez

  1. Reménykedem a feljutásban, de sajnos nehéz lesz. Szabó T-vel volt látható a valaha volt leggyöngébb KTE, szerintem szörnyű választás.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.