Elindítunk egy plusz nyerési esélyt játékunkban. Ezután már nem csak a csapatok és azok formáinak ismerete kell, hanem aki szerencséjét is próbára akarja tenni hármas, vagy ötös kötésben fogadhat a meccsekre. Ha a kötésben lévő minden meccset eltalálja dupla, vagy tripla pontszámot kap attól függően, hogy 3, vagy 5 meccset jelölt meg. A kötés sajátossága miatt viszont, ha a kötésben akár csak egy meccs van, amit nem talált el, akkor ezek egyikére se jár pont.

Sok sikert a tippeléshez, lássuk az első ilyen tippsort:

M

FTC II. – Vác H
Esélyesebb a hazai csapat még akor is, ha mostanában nem megy nekik annyira


Paks II. – Honvéd II. V

A vendégek jó sorozata nem az atomvárosban fog megszakadni.


Újpest II. – Iváncsa
V+
A haziak eddigi idei egyetlen győzelmüket a Dabas ellen aratták. Nem valószínű, hogy az Iváncsa ellen nyernek, bár nem bánnánk. 😉


Körösladány – ESMTK
V
Feltámad a Liza? Igen.


Taksony – Szekszárd
D
Mindkét csapatnak kellene a 3 pont, nem bírnak majd egymással.


Kozármisleny – Hódmezővásárhely
D
Mislenyben az új hazai edző talán behúzza első pontját.


Majos – Rákosmente
V+
A hazaiak már feladták, az RKSK-nak nagyon kell a 3 pont.


Monor – Szegedi VSE H

Hiába harcol a SZVSE, a Monor jobb csapat.


Dabas – Dunaújváros H

Ez nem a DPASE napja lesz.


Kecskemét – Dabas-Gyón H
+

Nincs mese, nincs más alternatíva: a hazai csapatnak GYŐZNI KELL!

v

A tippek fele be szokott jönni. Igen ám, de melyik fele lesz jó ezen a héten?
Mindegy, a + jellel jelölt meccseket látom biztosnak, azután majd meglátjuk.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással az írás végén a párosítást (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomjuk; majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’) , jobb klikk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’, a sorok végeire klikkelünk és beírjuk a tippeket, de kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha az adott meccs-sorrendben a tippelt meccs-kimeneteleket H (hazai győzelem) D (döntetlen) V (vendég győzelem) , csak a nagy kezdőbetűt kell a párosítás mögé írni.
Játszhatunk saját nevünkben, de játszhatunk becenévvel (nicknévvel) is. Megadunk egy ímélcímet (ami nem lesz látható!) és a nevet. Ez a név máskor is ugyanaz legyen, mert csak így lehet eredményeidet majd összesíteni, így tudsz az összesített versenyben is részt venni. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban is módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik.
Nyereményt nem ígérünk, csak egy jó játékot igen, és ez sem kevés!

A játékban bárki részt vehet, aki a forduló első meccsének kezdetéig leadja tippjét. Ha eltalálod a meccs győztesét, döntetlen esetén Te is ikszre vetted, akkor annyi pontot kapsz amennyi az adott csapat, vagy az X alatt szerepel. A pontokat összeadjuk, ebből kialakul a heti sorrend. Az a tippelő, aki a fordulók legalább felében velünk játszott részt vesz az összesített versenyben is, és összesített helyezési sorszámot kap. Az összes lejátszott forduló tippjeiből átlagot számítunk, ebből összesített sorrendet kapunk, aminek értéke az értékelési táblázat jobb szélén lesz, az összesített sorrend sorszáma pedig a bal szélén, de csak azoknál, akik törzstippelők, tehát tippeltek a fordulók legalább felében.

Igyekszünk az adatgyűjtéssel, az eredmények feldolgozásával, és ha rajtunk múlik a heti tippjáték végeredménye a forduló utolsó meccsének vége után fél órán belül a poszt végére felkerül.

Következő forduló tipp-posztját hétvégi forduló esetén csütörtök kora délután keressétek ezen az oldalon, a szerdai fordulók tipp-posztját hétfő délig igyekszünk megosztani veletek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tabella; a tavaszi fordulók eredményei háttérszínjelzéssel, amik egyben formamutatók is;
a hétvégi forduló párosításai, a csapatnevek előtt a győztesre, a kép jobb szélén a döntetlenre kapható pontszám a tippjátékban.


Tɪᴘᴘᴇʟᴇ́sɪ ʜᴀᴛᴀ́ʀɪᴅᴏ̋: ᴠᴀsᴀ́ʀɴᴀᴘ 11 ᴏ́ʀᴀ

Dupla vagy semmi, tripla vagy semmi.
Ha kockáztatással többet akarsz nyerni a tippjátékban, akkor 3, vagy 5 meccsnél a tippirány betűjele után
✚ jelet tegyél amelyiknél nagyon biztos vagy a végeredményben. Ha mind a 3 tipped bejön dupla pontszám a jutalom, ha ötöt tippelsz kötésben és mindet eltalálod akkor a jelzett pontok háromszorosát kapod. Ha a kötésből akár egy meccs nem jön be, akkor a kötésben lévő meccsek mindegyikére nulla pont jár. (Ha nem 3 vagy 5 meccset jelölsz azt úgy tekintjük, mintha egyet se jelöltél volna.)


A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:
FTC II. – Vác
Paks II. – Honvéd II.
Újpest II. – Iváncsa
Körösladány – ESMTK
Taksony – Szekszárd
Kozármisleny – Hódmezővásárhely
Majos – Rákosmente
Monor – Szegedi VSE
Dabas – Dunaújváros
Kecskemét – Dabas-Gyón


A tippverseny végeredménye: