Az elmúlt héten nagyon sok váratlan eredmény született. Menekülnek a kiesőhelyen lévők, a tabella első felében állók meglepő vereséget, pontvesztés szenvedtek.

A Körösladányiak továbbra is gyengélkednek, az előző hetihez hasonlóan a következő fordulós meccsüket is elhalasztják, tehát nem utaznak vasárnap Vácra.

Nézzük ezután milyen meccsek lesznek a 28. fordulóban:

Honvéd II. – Taksony ⇰ H
A kispestiek minden meccsüket megnyerték idén, csak az utolsón botlottak és veszítettek Aczél Zoltán csapata ellen. A taksonyiak a téli csapatátalakításon alaposan meggyengültek, tavasszal hat meccsen csak egy pontot szereztek, így ez a meccs nálam országos egyes, vagyis sima hazai.

Rákosmente – FTC II. ⇰ V
Szépen összeszedte magát az RKSK télen, azóta hat meccsen csak egyet veszítettek, most jön a második vereség, mert bár időnként döcög a kisFradi szekere, ennek ellenére jobb csapat, mint a rákosmentiek.

Iváncsa – Kozármisleny ⇰ H
Mindkét csapat helyezésének megfelelő formában. A tavasz az Iváncsának sikerült eddig jobban, ezen a meccsen is ők az esélyesek, hazai győzelmet várok.

Hódmezővásárhely – Dabas-Gyón ⇰ D
Szoros meccs várható, mivel a vásárhelyiek az életükért, a bent maradásárt küzdenek. Nem lesz egyszerű dolguk a gyóniakkal. Picit talán a vendégek esélyesebbek, de a HFC szív kihozhat a meccsből egy ikszet, egy döntetlent.

Szekszárd – ESMTK ⇰ H
A Tolna megyeiek is az életükért (harmadosztályi tagságukért) harcolnak, elég jó csapat ahhoz, hogy bárki ellen pontot, pontokat szerezzenek. Ezt bizonyították legutóbb Kecskeméten, és még a győzelemre is esélyesek az idegenben már nem annyira brillírozó Liza ellen, vagyis ezen az összecsapáson szerintem a hazaiak nyernek majd.

Dabas – Majos ⇰ H
Biztos hazai győzelemnek látszik a meccs, mert a dobogós helyen álló csapat fogadja a sereghajtót. A vendégek nem tudják annyira összekapni magukat, hogy megszorongassák Vladulékat.

Dunaújváros – Újpest II. ⇰ V
A DPASE elég halványan szerepel, borotvaélen táncol, a még éppen nem kiesőhelyen lavírozik. Fogadják azt a újpesti fakót, akik egyik héten kikaptak a Majostól hazai pályán, két héttel később pedig megverték a Dabast. A két csapat összecsapásából szerintem a vendégek hagyják el győztesen a játékteret.

Szegedi VSE – Paks II. ⇰ V
Egyértelműen a vendégek a esélyesebbek, mert ők idén csak a jó formába lendülő Monortól, és a stabil Dabastól szenvedtek vereséget, míg a hazaiak hat meccsen csak négy pontot tudtak begyűjteni.

Monor – Kecskemét ⇰ V
Nem lesz egyszerű meccs, ugyanis a hazaiak nagyon jól teljesítenek, tavasszal két ponttal többet szereztek, mint vendégeik. Napra pontosan 13 hónappal ezelőtt ugyanebben a párosításban a hazaiak nyertek 2-1-re, most ha a KTE-nek sikerül az előző heti gyengébb teljesítményt feldolgozni és azon túllépni, akkor fordított eredmény születhet, mert a vendégeknek nyerni kell! Ezt nem csak a kincstári optimizmus és a Lila Köd mondatja velem, hanem az is, hogy szerintem a bajnokaspiráns jobb csapat, mint a monoriak, aminek a szerzett gólok számában is tükröződnie kell.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással az írás végén a párosítást (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomjuk; majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’) , jobb klikk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’, a sorok végeire klikkelünk és beírjuk a tippeket, de kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha az adott meccs-sorrendben a tippelt meccs-kimeneteleket H (hazai győzelem) D (döntetlen) V (vendég győzelem) , csak a nagy kezdőbetűt kell a párosítás mögé írni.
Játszhatunk saját nevünkben, de játszhatunk becenévvel (nicknévvel) is. Megadunk egy ímélcímet (ami nem lesz látható!) és a nevet. Ez a név máskor is ugyanaz legyen, mert csak így lehet eredményeidet majd összesíteni, így tudsz az összesített versenyben is részt venni. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban is módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik.
Nyereményt nem ígérünk, csak egy jó játékot igen, és ez sem kevés!

A játékban bárki részt vehet, aki a forduló első meccsének kezdetéig leadja tippjét. Ha eltalálod a meccs győztesét, döntetlen esetén Te is ikszre vetted, akkor annyi pontot kapsz amennyi az adott csapat, vagy az X alatt szerepel. A pontokat összeadjuk, ebből kialakul a heti sorrend. Az a tippelő, aki a fordulók legalább felében velünk játszott részt vesz az összesített versenyben is, és összesített helyezési sorszámot kap. Az összes lejátszott forduló tippjeiből átlagot számítunk, ebből összesített sorrendet kapunk, aminek értéke az értékelési táblázat jobb szélén lesz, az összesített sorrend sorszáma pedig a bal szélén, de csak azoknál, akik törzstippelők, tehát tippeltek a fordulók legalább felében.

Igyekszünk az adatgyűjtéssel, az eredmények feldolgozásával, és ha rajtunk múlik a heti tippjáték végeredménye a forduló utolsó meccsének vége után fél órán belül a poszt végére felkerül.

Következő forduló tipp-posztját hétvégi forduló esetén csütörtök kora délután keressétek ezen az oldalon, a szerdai fordulók tipp-posztját hétfő délig igyekszünk megosztani veletek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tabella; a tavaszi fordulók eredményei háttérszínjelzéssel, amik egyben formamutatók is; ellenfelek a következő fordulóban; a hétvégi forduló párosításai, a csapatnevek előtt a győztesre, a kép jobb szélén a döntetlenre kapható pontszám a tippjátékban.Tɪᴘᴘᴇʟᴇ́sɪ ʜᴀᴛᴀ́ʀɪᴅᴏ̋: ᴠᴀsᴀ́ʀɴᴀᴘ 11 ᴏ́ʀᴀ


A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:
Honvéd II. – Taksony
Rákosmente – FTC II.
Iváncsa – Kozármisleny
Hódmezővásárhely – Dabas-Gyón
Szekszárd – ESMTK
Dabas – Majos
Dunaújváros – Újpest II.
Szegedi VSE – Paks II.
Monor – Kecskemét


A tippverseny végeredménye: