Pörög tovább a játék, most egy hétközi forduló következik, szerdán 11 óráig lehet tippelni.

Soros tippírónk fehérvári, aki évek óta követi a Kecskemét csapatának eredményeit. Két évvel ezelőtt az Iváncsa elleni meccset a Széktóiban látta, elmúlt ősszel a Dabas-Gyón elleni idegenbeli meccsünkön is ott volt. Mivel ő nincs annyira közel a csapathoz, mint a kecskemétiek, ezért pártatlanabbul, LilaKöd-mentesen tud tippelni.

Lássuk milyen eredményeket vár Péter60 :

Újpest II. – Szegedi VSEV
A szegediek idei fő célja elkerülni a kiesést jelentő helyekről. Erre csak egy járható útjuk van: mérkőzéseket nyerni. Jelenlegi formájuk alapján képesek meglepetéseket okozni. Erre a mérkőzésre vendéggyőzelmet tippelek.

Dabas-Gyón – Szekszárd ⇝ H
A Dabas-Gyón csapatának nem lesz sétameccs a kieső helyen lévő Szekszárddal megküzdeni a pontért, pontokért. A Szekszárd is menekül a kiesőhelyről. Ezt jól csinálják, ezt az utóbbi hetek bizonyítják, mert a bajnokjelölt Kecskeméttől és a középmezőnyben lévő ESMTK-től is 1-1 pontot elcsentek. Ennek ellenére hazai győzelemre tippelek.

Körösladány – Hódmezővásárhely ⇝ V
A két kiesőhelyen lévő csapat csatája lesz ez a mérkőzés. Mindkét csapatnak élet-halált jelent a pont vagy pontok megszerzése. Az utóbbi hetek formája alapján érzésem szerint a Hódmezővásárhely csapata fogja elhozni a pontokat, így erre a mérkőzésre vendéggyőzelmet tippelek.

Taksony – Vác ⇝ V
A két csapat közül a Taksony súlyos vereségbe szaladt bele a múlt héten, a Vác csapata pedig ellenfél hiányában “pihent” és készülhetett erre a találkozóra. Ezen a mérkőzésen minden eredmény lehetséges, de voksomat a vendég csapat mellett teszem le, a vendégek győzelmére tippelek.

Kozármisleny – Honvéd II. ⇝ V
A két fej-fej mellett haladó csapat közül a Honvédot érzem esélyesebbnek a Misleny otthonában a győzelemre és a pontok elhozására. A baranyaiak mind otthon, mint idegenben nem egy stabil formát mutatnak, ezzel szemben a kispesti csapat az utóbbi hetekben sorra nyeri a mérkőzéseket, otthon és idegenben is egyaránt. Ezek alapján vendéggyőzelmet tippelek erre a mérkőzésre.

FTC II. – Iváncsa ⇝ H
Mindkét csapat a dobogót, vagy a dobogós helyeket ostromolja. Az Iváncsa feljutni nem akar a felsőbb osztályba, így eredmények is ennek a szándékuknak megfelelően alakulnak a bajnokság során. Mindkét csapat utóbbi hetekben mutatott formája kiegyensúlyozott, csak egy hajszál az, ami miatt ezen a mérkőzésen hazai győzelemre tippelek.

Paks II. – Rákosmente ⇝ H
A két csapat közül a Paks II. csapatát érzem hullámzóbb teljesítményűnek. Ők képesek a kieső helyen lévő csapattól döntetlennel hazamenni. A Rákosmente legutóbbi mérkőzésén pontot nem szerzett. Ezen a mérkőzésen hazai győzelmet tippelek.

Majos – Dunaújváros ⇝ V
A kieső helyen lévő Majos csapata mutatott formája alapján nem lesz képes otthon nyerni a Dunaújváros ellen. A mérkőzés eredményére vendéggyőzelmet tippelek.

Monor – Dabas ⇝ H
A két csapat közül a Dabas az, amelyik jobban motivált a Monor otthonából a pontok elhozására. Győzelmük esetén zárkózni tudnának a csoport élmezőnyéhez és a dobogó-közeli helyekhez. A Monor az utolsó fordulóban legyőzte a Kecskemét csapatát, ezen a meccsen hazai győzelmet tippelek.

Kecskemét – ESMTK ⇝ H
A bajnokságot jelenleg vezető Kecskemét csapata elvesztette a “gólzsák”-ot. Sorra veszít olyan pontokat, melyeket simán kellene hozniuk. Az ESMTK csapata is gyengélkedik, vereségek és döntetlenek mutatják jelenlegi formájukat. A Kecskemét csapatának akkor lesz csak esélye ezen a mérkőzésen a pontokat otthon tartani, ha túl tud lépni a belső morális válságon, ami látható rajtuk a mérkőzések közvetítése során. Erre a mérkőzésre hazai győzelmet tippelek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással az írás végén a párosítást (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomjuk; majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’) , jobb klikk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’, a sorok végeire klikkelünk és beírjuk a tippeket, de kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha az adott meccs-sorrendben a tippelt meccs-kimeneteleket H (hazai győzelem) D (döntetlen) V (vendég győzelem) , csak a nagy kezdőbetűt kell a párosítás mögé írni.
Játszhatunk saját nevünkben, de játszhatunk becenévvel (nicknévvel) is. Megadunk egy ímélcímet (ami nem lesz látható!) és a nevet. Ez a név máskor is ugyanaz legyen, mert csak így lehet eredményeidet majd összesíteni, így tudsz az összesített versenyben is részt venni. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban is módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik.
Nyereményt nem ígérünk, csak egy jó játékot igen, és ez sem kevés!

A játékban bárki részt vehet, aki a forduló első meccsének kezdetéig leadja tippjét. Ha eltalálod a meccs győztesét, döntetlen esetén Te is ikszre vetted, akkor annyi pontot kapsz amennyi az adott csapat, vagy az X alatt szerepel. A pontokat összeadjuk, ebből kialakul a heti sorrend. Az a tippelő, aki a fordulók legalább felében velünk játszott részt vesz az összesített versenyben is, és összesített helyezési sorszámot kap. Az összes lejátszott forduló tippjeiből átlagot számítunk, ebből összesített sorrendet kapunk, aminek értéke az értékelési táblázat jobb szélén lesz, az összesített sorrend sorszáma pedig a bal szélén, de csak azoknál, akik törzstippelők, tehát tippeltek a fordulók legalább felében.

Igyekszünk az adatgyűjtéssel, az eredmények feldolgozásával, és ha rajtunk múlik a heti tippjáték végeredménye a forduló utolsó meccsének vége után fél órán belül a poszt végére felkerül.

Következő forduló tipp-posztját hétvégi forduló esetén csütörtök kora délután keressétek ezen az oldalon, a szerdai fordulók tipp-posztját hétfő délig igyekszünk megosztani veletek.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tabella; a tavaszi fordulók eredményei háttérszínjelzéssel, amik egyben formamutatók is;
a hétvégi forduló párosításai, a csapatnevek előtt a győztesre, a kép jobb szélén a döntetlenre kapható pontszám a tippjátékban.Tɪᴘᴘᴇʟᴇ́sɪ ʜᴀᴛᴀ́ʀɪᴅᴏ̋: sᴢᴇʀᴅᴀ 11 ᴏ́ʀᴀ


A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:
Újpest II. – Szegedi VSE
Dabas-Gyón – Szekszárd
Körösladány – Hódmezővásárhely
Taksony – Vác
Kozármisleny – Honvéd II.
FTC II. – Iváncsa
Paks II. – Rákosmente
Majos – Dunaújváros
Monor – Dabas
Kecskemét – ESMTK


? ??????́??́? ??́???????́???: