TIPPMIX-gyilkos forduló volt a tegnapi.

A kiscsapatok feltámadása, a tabella elején lévők botlása is kellett ahhoz, hogy a megszokottnál is sokkal több nem várt eredmény szülessen. Lássuk előbb a TIPPMIX-statisztikát, majd a meccseket, amelyeken nagyon felborult a papírforma:

Tippmix-játékunk történetében eddig még olyan nem fordult elő, hogy hat meccset ne találjon el valaki még akkor se, amikor csak nyolc meccset rendeztek egy fordulóban. Most 9 meccs volt, és nemhogy hatot, de öt meccset se sikerült eltalálnia a legszerencsésebbeknek. Négy meccs volt a legtöbb találat, és a heti megszerzett pontszám is ennek megfelelően nagyon szerény volt. Szerencse, hogy csak virtuális valutával játszunk a játékban, mert most nyerte legtöbbet a ‘bank’, és a bezártság miatt most locsolkodással se tudnánk megkeresni a szerencsejátékon így elveszett összeget. 😉


Nézzük a forduló eredményeit, amik ezt a meglepetést okozták:

A három fakó csapat délelőtti meccsén a kisFradi hozta a kötelezőt, a paksiak a végén fordítva nyertek a DPASE ellen. Ez a két meccs még papírformának nevezhető, de attól az Újpestről, akik két hete kikaptak otthon a sereghajtótól senki nem gondolta, hogy megveri a második helyezett Dabast. Ezzel már délelőtt elment majdnem mindenkinek egy tippje.
A délutáni meccsek a vendégek sikerét hozta. Az még nem meglepő, hogy nyert az Iváncsa és a Monor, de a Vásárhely-Vác-RKSK győzelmére mindösszesen 1 tipp érkezett! Ez volt a kieséstől fenyegetettek feltámadásának napja, ami folytatódott az esti meccsen is …
Az esti meccsen majdnem mindenki a jó formában, lendületben lévő KTE győzelmét várta, de ezen az estén a hazaiaknak nagyon nem ment a játék, és a Szekszárdnak sikerült elérnie amit szerettek volna: egy ponttal távoztak a Széktóiból.