KTE – Honvéd múltidézés.

Mivel nem túl régi még a KTE-Honvéd2 (Honvéd MFA) focimúlt menjünk vissza kicsit az időben és a mostani esélyek elemzései előtt nézzük meg azt is, hogyan szerepeltünk az első csapatuk ellen az élvonalban.

  • KTE vs. Honvéd az NB1-ben.
    ___„Ha a Honvéd száz százalékos teljesítménnyel nyerne bajnokságot hat pontot akkor is elvenne tőle a Kecskemét.” Ezek Hanta szavai, aki a kispestiek krónikása, egyik fő szurkolója. Való igaz a kispestiek mumusa voltunk az NB1-ben, a ma is élvonalban szereplő csapatok közül ellenük voltunk legeredményesebbek. A megszerezhető pontok háromnegyedét begyűjtöttük a Honvédtól a hét év alatt. Csak egyszer, a legvégén tudtak minket legyőzni, amikor már lehetett tudni, hogy hiába végzünk a tabella közepén, a fehér asztal mellett döntenek rólunk, és kitesznek minket az NB1-ből.
A táblázatban azok szerepelnek, akik ellen legjobbak az élvonalbeli mutatóink.

Miért vettük ezt elő? Mert olyan jó emlékezni rá. 😉


  • KTE vs. Honvéd MFA
    A KTE a Honvéd tartalékcsapatával a harmadosztályban eddig négyszer találkozott bajnoki meccsen. Tavasszal éppen akkor szakadt félbe a bajnokság, amikor jöttek volna hozzánk a kispestiek. A négy bajnoki eredmény-eloszlása: 2 KTE győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség, tehát a ‘fakó’ ellen is pozitív a mérlegünk, mert a pontoknak több, mint a felét megszereztük tőlük is.
a kép forrása: magyarfutball.hu

  • A KTE és a Honvéd MFA őszi meccseinek eredményei, formamutatói
    Vendégeinknek kétszer annyi a döntetlenje és a veresége, mint nekünk. Legutolsó hat meccsünket mi megnyertük, nekik négy győzelmük van ebben a szakaszban és két vereségük: egyik a Dabas, másik az Iváncsa ellen.

Ezek persze csak számok, nem szabad belőlük messzemenő következtetéseket levonni.
Minden a pályán dől el ott és akkor abban a 90 percben.

Mindent bele fiúk, ez az utolsó erőpróba, kell a győzelem!

Hajrá lilák, hajrá KTE!


_
Vasárnap 11 órakor kezdődik a KTE – Honvéd MFA bajnoki meccs.
A kispestiek hazai mérkőzéseit a HᴜɴSᴘᴏʀᴛ LIVE szokta közvetíteni.
A meccs előtt pár perccel ide klikkelve érdemes keresni a közvetítést.