Túl vagyunk a bajnokság kétharmadán (17 meccs letudva a 24-ből), a csapat továbbra is hozza a győzelmeket, időnként képesek azonban lazításra is. Ennek köszönhető a hétvégén bekapott két gól, amihez hasonló nagyon régen, pontosan egy évvel ezelőtt történt meg legutóbb. Akkor is itthon kaptunk kettőt, akkor a Kiskőröstől. Mint ahogyan az előző bajnokságban sem fordult elő több ilyen eset, reméljük idén sem fog már, ezt a pár fordulót kibírjuk már kapott gól nélkül.

Újoncot avatunk a beharangozó írásánál,  PKrisz először írja meg bővebben, hogy mi alapján tippeli meg a végeredményeket. “Szűz kéz szerencsét hoz!” Reméljük neki is, nekünk is. Lássuk hát:

Köszönöm a lehetőséget. Több mint 10 éve járok KTE/KLC meccsekre. Az elmúlt három évben volt szerencsém a legtöbb Bács megyei fellegvárba eljutni. Remélem idén összejön csapatunknak az osztályváltás és újra NB-s mérkőzéseket láthatunk a Hírös városban.

 

Bácsalmás – Kiskunhalas   2-2
Két hasonló csapat összecsapása. A halasi csapat hármas győzelmi szériát tudhat maga mögött, de úgy gondolom a Bácsalmás otthonában nem tudják folytatni a jó sorozatukat.

 

Kiskunfélegyháza – Akasztó   4-1
A múlt heti fiaskó után összekapják magukat a félegyházi legények. A hétközi mérkőzés miatt fáradtabbak lesznek a vendégek. Magabiztos hazai győzelmet várok.

 

Kecel – Kalocsa   3-0
Nem hinném, hogy a Kalocsa tudna még egy bravúrt okozni. Sima keceli győzelmet várok.

 

Kiskőrös – Lajosmizse   1-1
Egyenlő erők csatája, szoros mérkőzésre számítok.

 

Soltvadkert – Kunszállás   5-0
A vadkertieknek eddig valahogy nem jött ki a lépés, ellenünk is megmutatták, hogy van potenciál a támadó játékukban. A kunszállásnak továbbra is a sok sérült nehezíti a dolgát. Sima hazai győzelmet várok.

 

Harta – Kecskemét   1-5
Az ősszel is megmutatta a Hartai alakulat, hogy fegyelmezetten tud védekezni. Úgy vélem most azért többször tudjuk mattolni a védelmüket.

 

⊂⚽⊃
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással az írás végén a párosítást (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomjuk, majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’), jobb klikk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’, a sorok végére klikkelünk és beírjuk a tippet, de kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha a fönti sorrendben a tippelt végeredményeket írjuk be oda. Játszhatunk facebook nevünkkel, ekkor csak a face emblémára kell klikkelni, de játszhatunk becenévvel is. Ez utóbbi esetben a hozzászólás alatt megadunk egy ímélcímet (nem lesz látható!) és egy becenevet. Ez máskor is ugyanaz legyen, mert így tudjuk eredményeidet összesíteni. Ezután nincs más tennivaló, csak a jobb alsó sarokban található gombra klikkelsz, ezzel elküldöd tippjeidet. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban is módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik. Nagy nyereményt nem ígérünk, csak egy jó játékot, de ez sem kevés!

_pont-szab_

A játékban bárki részt vehet, aki olyan meccsre adja le (- pontos végeredmény -) tippjét, amelyik még nem kezdődött el.
A heti végeredmény a forduló utolsó meccse után azonnal a tipp-poszt végére mindig felkerül. Keresd itt, vasárnap este.

A heti játékon kívül aki a fordulók legalább felében tippelt rész vesz az összesített versenyben is, ahol a megszerzett pontok átlaga alapján alakul ki a sorrend, tehát nem kerül így hátrányba az se aki pár fordulóból kimaradt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
⊂⚽⊃

.

Az előző forduló eredményei, tabella, forma:

 


 

A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:
Bácsalmás – Kiskunhalas
Kiskunfélegyháza – Akasztó
Kecel – Kalocsa
Kiskőrös – Lajosmizse
Soltvadkert – Kunszállás
Harta – Kecskemét

 

A heti tippjáték végeredménye: