Reméljük, hogy végre igazi tavaszi forduló elé nézhetünk, a pályán és a nézőtéren egyaránt kellemes lesz az idő a hétvégén. Igaz, hogy húsvéti hétvége következik, de mindenképpen érdemes megnézni a forduló meccseit. Rangadó lesz a Széktóiban a szombat délutáni KLC-Jánoshalma összecsapás!

forrás: thewoodenwagon.com és kickssocceracademy.wix.com

Heti tippmagyarázónk gremo lesz, aki ugyan nem sok megyei egyes meccset lát, mivel távol él mindegyik csapat otthonától (Kecskeméttől is 50 kilométerre), de évek óta töretlen kedvvel játszik velünk.

 

 

A mostani bajnokságot a Kecskemét simán meg fogja nyerni. Vele kapcsolatban a tippelésnél igen könnyű dolgunk van, bár a gólzáporos győzelmek pontos eredményét eltalálni szinte lehetetlen (11:0 ?). A többi csapatnál bármi előfordulhat. Minden esetre én már várom a következő évi bajnokságot. Az NBIII-ban talán könnyebb lesz tippelni. ?

 

Tippjeim a fordulóra:

 

Kiskunhalas – Kiskőrös
A Kiskunhalast jobb csapatnak tartom, hazai pályán sima győzelem várható.
tipp: 3:1

 

Kecskemét – Jánoshalma
Bár a Jánoshalma egy masszív csapat, azért a Kecskemét győzelméhez kétség nem férhet, csupán a számszerű eredmény nehéz megtippelni. 4:0, 5:1, 6:0, stb. Én 5:0 -t tippelek.

 

Kecel – Bácsalmás
A Kecel az elmúlt fordulóban megbotlott, amit hazai pályán föltétlen feledtetni akar. A Bácsalmás nem jelenthet komoly akadályt.
Tippem: 3:0

 

Kalocsa – Harta
A Kalocsa is komoly csapat benyomását kelti, mutatja ezt az előző fordulóban elért idegenbeli győzelme is. A Harta bár ikszelt Kecellel, most 0 ponttal fog távozni. T
ippem: 4:1

 

Akasztó – Soltvadkert
Szerintem háromesélyes a meccs, talán a hazai pálya előnyét az Akasztó ki tudja használni.
Tippem: 3:2

 

Kunszállás – Lajosmizse
A Lajosmizse hatalmas pofonba szaladt bele szombaton. Ezt nehéz lehet kiheverni, talán egy hét alatt nem is lehet. Ezért gondolom, hogy Kunszálláson pontszerzési esélye minimális.
Tippem: 2:1

 


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással az írás végén a párosítást (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomjuk, majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’), jobb klikk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’, a sorok végére klikkelünk és beírjuk a tippet, de kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha a fönti sorrendben a tippelt végeredményeket írjuk be oda. Játszhatunk facebook nevünkkel, ekkor csak a face emblémára kell klikkelni, de játszhatunk becenévvel is. Ez utóbbi esetben a hozzászólás alatt megadunk egy ímélcímet (nem lesz látható!) és egy becenevet. Ez máskor is ugyanaz legyen, mert így tudjuk eredményeidet összesíteni. Ezután nincs más tennivaló, csak a jobb alsó sarokban található gombra klikkelsz, ezzel elküldöd tippjeidet. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban is módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik. Nagy nyereményt nem ígérünk, csak egy jó játékot, de ez sem kevés!

_pont-szab_

A játékban bárki részt vehet, aki olyan meccsre adja le (- pontos végeredmény -) tippjét, amelyik még nem kezdődött el.
A heti végeredmény a forduló utolsó meccse után azonnal a tipp-poszt végére mindig felkerül. Keresd itt, vasárnap este.

A heti játékon kívül aki a fordulók legalább felében tippelt rész vesz az összesített versenyben is, ahol a megszerzett pontok átlaga alapján alakul ki a sorrend, tehát nem kerül így hátrányba az se aki pár fordulóból kimaradt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Az előző forduló eredményei, kereszttáblázat
(benne kiemelve a hétvégi forduló meccsei és a szabadnapos csapat), tabella:

 


A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:
Kiskunhalas – Kiskőrös
Kecskemét – Jánoshalma
Kecel – Bácsalmás
Kalocsa – Harta
Akasztó – Soltvadkert
Kunszállás – Lajosmizse

 

A heti tippjáték végeredménye: