forrás: homepagemodules.de

Két csonka fordulóval kezdődött a “tavasz”, reméljük a folytatás jobb lesz és teljes fordulót lehet végre rendezni. A tippelők formája az első fordulóban még idény eleji volt, a meccseknek csak harmadát sikerült irány szerint eltalálni, a második fordulóban már háromnegyed részét. Csak így tovább.

Az előbbi két körben ma is  Széktón dolgozó tippelő jövendölését olvashattuk, most olyan írja szöveges magyarázatát, aki régebben dolgozott ott több éven keresztül. Lássuk Era tippjeit:

 

 

Nekem egy kicsit nehezebb tippelgetni, mivel nem látom a megújult csapatokat és a meccseket. Két éve Angliában élek. Így az emlékeimre ill. a megérzésre hagyatkozom. Igaz igyekszem nyomon követni az eseményeket. Nagyon szerettem a klubnál dolgozni, nagyon örülök amikor látom a jó eredményeket, az utánpótlásnál pedig nőnek a fiúk mint a ?.
Üdv mindenkinek, Feri bá’nak egy nagy ölelés.

 

Soltvadkert – Kalocsa  2:1
Nincsenek jó emlékeim a Kalocsával, most jól kicserélődött a keret, én a Soltvadkert győzelmére tippek, a szimpátia miatt is és természetesen Ziko és Bence miatt.

 

Lajosmizse – KECSKEMÉT  2:5
Nem azért, mert nem bízom a fiúkban, hanem emlékeim szerint, ha a kisebb pályán játszanak nem lesz nagy gólkülönbség. Ott nagy küzdés lesz, mert a hazai csapat jól felszívja magát, mint mindig Kecskemét ellen.
Ez lett volna az eredeti felállás szerinti szöveg, de közben úgy alakult, hogy a mizsei pályák használhatatlansága miatt Kecskeméten a Műkertben lesz a meccs szombat délután kettőkor. Itt már nem a pálya miatt várható szorosabb  eredmény, hanem azért, mert erős, masszív középcsapat az ellenfél, ezért a végeredmény 2:5 lesz szerintem.
HAJRÁ LILÁK!!

 

Kiskőrös – Akasztó  1:3
Mivel a Kiskőrös elég hullámzóan teljesít, az Akasztót láttam foggal-körömmel küzdeni a Széktóiban, így az ő győzelmükre tippek.

 

Jánoshalma – Kiskunhalas  4:2
A Jánoshalmának kötelező ez a 3 pont Halas ellen.

 

Harta – Kecel  0:4
Nem gondolom,hogy a Kecelnek nehézséget okoz az ellenfél. Kedvenc csapataim közé tartozik, sok ismerős van. És természetesen Filus Andor kiváló pálinkái is onnan származnak. 🙂

 

Bácsalmás – Félegyháza  1:3
Bácsalmás nem fogja könnyen adni a meccset, mert akkor nagyon leszakad a mezőnytől, Kkfélegyháza rutinos csapat győzelemmel tér haza. Nekik is nagyon fontos ez a mérkőzés.

 

Köszönöm, a lehetőséget!
Mindenkinek jó tippeket kívánok!
Erika

 


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással az írás végén a párosítást (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomjuk, majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’), jobb klikk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’, a sorok végére klikkelünk és beírjuk a tippet, de kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha a fönti sorrendben a tippelt végeredményeket írjuk be oda. Játszhatunk facebook nevünkkel, ekkor csak a face emblémára kell klikkelni, de játszhatunk becenévvel is. Ez utóbbi esetben a hozzászólás alatt megadunk egy ímélcímet (nem lesz látható!) és egy becenevet. Ez máskor is ugyanaz legyen, mert így tudjuk eredményeidet összesíteni. Ezután nincs más tennivaló, csak a jobb alsó sarokban található gombra klikkelsz, ezzel elküldöd tippjeidet. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban is módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik. Nagy nyereményt nem ígérünk, csak egy jó játékot, de ez sem kevés!

_pont-szab_

A játékban bárki részt vehet, aki olyan meccsre adja le (- pontos végeredmény -) tippjét, amelyik még nem kezdődött el.
A heti végeredmény a forduló utolsó meccse után azonnal a tipp-poszt végére mindig felkerül. Keresd itt, vasárnap este.

A heti játékon kívül aki a fordulók legalább felében tippelt rész vesz az összesített versenyben is, ahol a megszerzett pontok átlaga alapján alakul ki a sorrend, tehát nem kerül így hátrányba az se aki pár fordulóból kimaradt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Az előző fordulók eredményei, kereszttáblázat (benne kiemelve a hétvégi forduló meccsei és a szabadnapos csapat), tabella:
  

 


 

A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:
Soltvadkert – Kalocsa
Lajosmizse – Kecskemét
Kiskőrös – Akasztó
Jánoshalma – Kiskunhalas
Harta – Kecel
Bácsalmás – Kiskunfélegyháza

 

A heti tippjáték végeredménye:

Tömörül az élmezőny!
1. Flodurarak ~ 114pont/11forduló = 10,363636364 pont
2. Koppány ~ 145pont/14forduló = 10,357142857 pont
3. macsek ~ 132pont/13 forduló = 10,153846154 pont (ő most nem tippelt)