A tippverseny őszi eredményeinek összesítése

Elérkeztünk az őszi szezon végére, lássuk a játékosok teljesítményeit a számok tükrében:

Hivatalos őszi végeredmény:

Csak a hatodik fordulóban csatlakozott hozzánk Flodurarak, de máris az élre ugrott, ő valamit nagyon tud! 🙂 Második Koppány, harmadik helyen szintén új játékos, macsek található. Érdekes a hölgyek jó szereplése, Anikó69  és Era eredményei nagyon szépek.
Előző időszakban jobban teljesítő játékosok most szerényebb eredményekkel a táblázaton jóval a megszokottnál hátrább helyezkednek el, no de pár hónap, itt a tavasz és lehet javítani.

A táblázat alsó sorában látszódik, hogy NB1-s négy „tippelős” évünk alatt a játékoslétszám szépen szaporodott, mikor kiestünk a megyébe jelentős visszaesés volt, de újra kezd népszerű lenni a góltotó. A fordulók alatt legalul az adott fordulóban tippelők száma látható, itt a végére elég szép számok alakultak már ki.

 


 

Nem hivatalos őszi végeredmény:

Rendhagyó módon egy teljes összesítés is készült.
A heti játékban mindenki részt vesz aki az adott héten tippel, az összesített versenyben azoknak a pontjait összegezzük és átlagoljuk, akik a fordulóknak legalább felében velünk játszottak.  Most kivételesen megmutatjuk a nem hivatalos összesített táblázatot is, amiben mindenki benne van, aki játszott az ősszel. Ennek oka kettős:
– akik hétnél kevesebb fordulóban tippeltek láthatják, hogy ilyen teljesítménnyel, ilyen eredményekkel hol állnának az összesített versenyben,
– régi játékosaink láthatják, hogy fel kellene kötni azt a bizonyost, mert az újak (Era, Flodurarak, macsek, Minstrel, NL, PKrisz) nagyon szépen tippelgetnek, nagyon jó esélyük van a végére az első hatba kerüléshez. 🙂