Elérkeztünk az utolsó őszi fordulóhoz. Ilyen korán még sosem maradtunk foci nélkül és ilyen hosszú (várhatóan 4 hónap) még sosem volt a téli szünet. Ez betudható annak, hogy csak 13 csapat vesz részt a pontvadászatban, így az ugyanennyi fordulónak hamar vége. Reméljük nyártól már 16 csapatos bajnokságban gyűjtjük majd a pontokat egy szinttel feljebb, és a novembert végig meccseken és tippeléssel tölthetjük.

Új tippmagyarázót köszönhetünk, aki csak pár hete kapcsolódott játékunkba és azóta váltakozó szerencsével, szorgalmasan tippelget.
Lássuk hogyan látja NL a hétvégi meccsek esélyeit:

 

Kiskunhalas – Akasztó  2:1
A halasiak már 3 forduló óta nem tudtak győzelmet aratni, de ezt most hazai pályán, az Akasztó csapata ellen – egy szoros meccsen – megtehetik.

 

Lajosmizse – K’félegyháza  1:0
Lajosmizse egyre jobban magára talál. Szerintem a félegyháziak ellen is folytatja jó szereplését. Hasonlóan szoros küzdelmet várok, mint az első félidőben amikor nálunk vendégeskedtek a Műkertben.

 

Kecskemét – Kalocsa  5:0
Kalocsa elég vegyes képet mutatott eddig. Nem volt könnyű megtippelni a mérkőzéseik kimenetelét. Ezen a meccsen azonban csak a hazai gólok száma lesz kérdéses. Hajrá Kecskemét!!

 

Kiskőrös – Harta  2:1
A két sereghajtó meccse bármily’ kimenetelű lehet. Ha azonban azt vesszük alapul, hogy a hartaiaknak ebben a szezonban idegenben még nem sikerült nyerniük, ezzel szemben a Kiskőrösnek erőt ad a hazai pálya, akkor a Kiskőrös esélyesebb.

 

Jánoshalma – Bácsalmás  4:0
Mindent megtesz majd Jánoshalma, hogy hazai közönségnek ne okozzon csalódást és megtartsa második helyét a tabellán.

 

Kunszállás – Kecel  1:3
A kunszállásiak valószínűleg nem tudnak majd mit kezdeni a vendégek erőfölényével, így a Kecel 3 pontot zsebelhet.

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A tippeléstől nem kell megijedni, ez csak egy játék, amitől még érdekesebb lehet a hétvégi forduló. Kimásoljuk egérhúzással az írás végén a párosítást (kijelölés az elejétől a végéig, miközben a bal egérgombot nyomjuk, majd jobbal belelövünk a kijelölésbe és ‘Másolás’), jobb klikk alul a hozzászólásmezőbe és ‘Beillesztés’, a sorok végére klikkelünk és beírjuk a tippet, de kimásolás-beillesztés helyett az is elég, ha a fönti sorrendben a tippelt végeredményeket írjuk be oda. Játszhatunk facebook nevünkkel, ekkor csak a face emblémára kell klikkelni, de játszhatunk becenévvel is. Ez utóbbi esetben a hozzászólás alatt megadunk egy ímélcímet (nem lesz látható!) és egy becenevet. Ez máskor is ugyanaz legyen, mert így tudjuk eredményeidet összesíteni. Ezután nincs más tennivaló, csak a jobb alsó sarokban található gombra klikkelsz, ezzel elküldöd tippjeidet. Ha elrontod, kihagysz valamit mindaddig új hozzászólásban is módosíthatod, míg az adott meccs el nem kezdődik. Nagy nyereményt nem ígérünk, csak egy jó játékot, de ez sem kevés!

_pont-szab_

A játékban bárki részt vehet, aki olyan meccsre adja le (- pontos végeredmény -) tippjét, amelyik még nem kezdődött el.
A heti végeredmény a forduló utolsó meccse után azonnal a tipp-poszt végére mindig felkerül. Keresd itt, vasárnap este.

A heti játékon kívül aki a fordulók legalább felében tippelt rész vesz az összesített versenyben is, ahol a megszerzett pontok átlaga alapján alakul ki a sorrend, tehát nem kerül így hátrányba az se aki pár fordulóból kimaradt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Az előző forduló eredményei, kereszttáblázat, tabella:

 


 

A tippeket ebben a meccs-sorrendben kérjük:
Kiskunhalas – Akasztó
Lajosmizse – Kiskunfélegyháza
Kecskemét – Kalocsa
Kiskőrös – Harta
Jánoshalma – Bácsalmás
Kunszállás – Kecel

 

A heti játék végeredménye: