A Kecskemét – Halas meccs elé …

k-k… avagy a foci nem matek! Miért írom ezt?

A Kunszállás Halason ikszelt hétvégi ellenfelünkkel, ezt a Kunszállást pár hete gólokkal vertük a Széktóiba, amire  még élénken emlékezhetünk, tehát egyszerű, sima hazai győzelem várható vasárnap délután!

Óriási tévedés! Miért is?

 

Az első fordulóban 3 góllal vertük Kunszállás csapatát, akik azóta fordulóról fordulóra 2-3 emberrel erősödtek. Második fordulóban simán verték 3:1-re Vadkertet, gólt csak az utolsó percben kaptak. Ezután mentek Kiskunhalasra. Erről a meccsről álljon itt egy kunszállási tudósítása a facebookról:

Ma egy győzelemmel felérő döntetlennel jöttünk haza. Kiskunhalas otthonában vendégszerepeltünk, és egy igazán színvonalas izgalmakban bővelkedő kilencven percet játszottunk. A hazaiak szerezték meg a vezetést, ezt követően még harcosabbá vált a mérkőzés, mi az egyenlítésért a hazaiak további gólokért küzdöttek. Végül a második félidőben sikerült kiegyenlítenünk. Így maradt az 1:1-es igazságos döntetlen. Szép volt fiúk! Nagyot küzdöttetek!

A Halas az elmúlt években nyolcadik-tizenkettedik volt a tabellán, de tavasszal fiatalított.
A fiatalítás hosszú távon eredményes, rövid távon kiszámíthatatlan: kifoghatnak nagyon jó és nagyon rossz napot is. Óva intünk minden játékost, hogy félvállról vegye a meccset!

A két győzelem hitet, lendületet kell, hogy adjon, elbizakodottságot semmiképpen! Van még mit javítani bőven a helyzetkihasználásban, összjátékban, passzpontosságban! A lényeg, hogy belássátok, megértsétek, hogy ezt nem ellenetek írom, hanem értetek! És persze értünk szurkolókért is, mert mi is szeretnénk részesei lenni nagyon sok kecskeméti sikernek!

 

Hajrá Kecskemét!

4 hozzászólás “A Kecskemét – Halas meccs elé …” bejegyzéshez

  1. Jó kis meccset játszottunk! Az elsö 15-20 percben ugyan kicsi vendégfölény volt tapasztalható, de aztán átvettük az irányítást, és gólokat szereztünk (a második különösen szép volt, nekem legalábbis tetszett 🙂 ) A végén kicsit tompábbak lettünk megint, de megérdemelt a gyözelem. Gratula!

    1. Igen. Az mondjuk szerencsénk volt, hogy két meghatározó gólszerzőjük nem játszott.

    2. A harmadik is szép volt, a másodikat meg beb…a ahogy kell. Majd 20 év után először voltam megye1-es meccsen és meglepő hogy első ránézésre milyen kicsi a színvonalbeli különbség az NB1-hez képest. Félegyházán nehezebb lesz , de hajrá

  2. Visszajelzés: oakley sunglasses sale

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.