Nem kapunk zimbabweieket

Tisztul a kép, Bekszi megmondta, hogy a próbázók közül ki van nyeregben és ki nincs. Simon könnyen lehet, hogy kölcsönbe érkezik majd, és „Icebear”-t is szívesen látná a csapatban Balázs. Nem lesznek azonban zimbabwei kedvenceink tavasszal, legalábbis nem Patmore Shereninek és Kenneth Bulajinak (vagy minek) fogják őket hívni. Kár…

61358_101520423244390_2245488_n
Ő egy Bulaji. Vagy az, aki nálunk próbázott, vagy nem (forrás: Kenny Bulaji, facebook)

A két zimbabwus (akik közül Bulaji csatár, Shereni meg hátvéd), már elhagyták Kecskemétet, így nem írhatunk újabb neveket arra a listára, amin a szerethető afrikai kecskemétiek, vagy kecskeméti afrikaiak szerepelnek. Pedig mennyi vidámságot okozott nekünk anno Lungu, Yannick, Foxi, Litsingi, Dosso, Dudu, Salami, Ebala, Oussu, Barry.  Lelki szemeim előtt már megjelentek az irtózatos Bulaji gólok és az utolsó pillanatos Shereni becsúszások, de ezekből már nem lesz semmi. Szomorú vagyok. Ez nem az első csalódás, emlékezzünk arra, amikor majdnem leigazoltuk Ndjodo-t.

Shereni
Lehet, hogy az volt a probléma, hogy Shereni így megrémült a labdától? (forrás: 24powiat.pl)

Változatlanul kelleni fog igazolás, de vajon honnan fognak érkezni? Magyar tehetség robban majd be jobb-hátvédben? Európai futballnemzet befejezőcsatára kerül a csapatba? Szudáni szervező középpályással erősödünk? Még van egy hónap az átigazolási szezonból, bármi lehetséges, nem létezik meglepetés.

 

forrás: nso.hu