Villám: kikaptunk a Honvédtól

Először a tél folyamán ki tudtam jutni egy felkészülési meccsünkre. Hiányzott már, de azért van jobb szórakozás annál, hogy végigálljon az ember egy edzőmeccset a Honvéd műfüves pályája mellett (ahol nem lehet a korlát mellett állni, egész egyszerűen azért mert tilos. Emiatt a miénket követő meccs egyik csapatának, a Ceglédnek az edzőjét, Kiss Lászlót el is távolították a szent korláttól). Ámbár ha jó a társaság, akkor nincs gond, repül az idő, annyira, hogy én (a hülye) elfelejtettem fotót készíteni a meccsről. Sorry!

tracey emin sorry

A száraz tények a következők: kikaptunk a Honvédtól felkészülési meccsen 3-2-re. Gólszerzők: Vécsei (11-esből), Prosser, Daud ill. Bebeto (11-esből), Gréczi

És akkor néhány észrevétel a meccsről:

– Annyira volt jó az első félidő, hogy a kispesti blogger, Hanta arra kapta fel legjobban a fejét, hogy egy felhő bekúszott egy másik alá. Idézem: ” Ez azért nagyon látványos dolog!”

– Nagy reményekkel vártam, hogy láthassam a próbázókat. Touré sajnos hamarabb megsérült, minthogy pályára került volna, így szerintem róla le is mondhatunk. Bebeto meg egész egyszerűen nem megoldás, Nitro, a klub kommunikációs igazgatója (vagy mije) többször volt megjátszható, mint ő, ami pedig még nagyobb baj, hogy könnyen lehet, hogy többször is játszották meg a társak. Az, hogy lőtt egy büntető-gólt, semmit nem számít.

termkep_2047
Bebeto ennél csak kevéskével volt hasznosabb

Plexinek rengeteg védése volt, de a legtöbb a testére jött, tehát igazán nagy bravúrt nem kellett bemutatnia, talán csak egyszer. Ez nyilván jelenti azt is, hogy a Honvéd fölényben játszott, meg azt is, hogy Polekszics egy magabiztos kapus, aki nem jön zavarba, ha a környékére lőnek. A gólok közül a büntetőt nem evidencia kivédeni, Prosser fejesénél tehetetlen volt, mert a Honvéd szélsője borzalmasan egyedül volt középen, Daud meg akkora gólt lőtt, amekkorát nem fog még egyet a tavasszal, az biztos.

Szabó Tamás ügyes gyerek, de izom híján könnyen elnyomták, majdnem biztos, hogy tavasszal Póti játszik majd jobbvédőt.

5 védővel játszottunk. Rábízom a kedves olvasóra, hogy ennek örül-e, vagy nem.

John-Krasinski-no

– Bal oldalon Farkas Andris játszott, de azért bízom benne, hogy Forró nem ragad a középpályán…

– Helyzetünk alig volt, igazán a második félidőben, annak is a végén tudtunk némi nyomást vinni a Honvédra, de azért még mindig iszonyatosan kell az a gólszerző csatár. Simon nulla támogatással annyit ér majd, pöcsön a köröm döglött lovon a patkó.

Hirtelen ennyi. Na meg itt vannak a pályára lépők:

Polekszics – Szabó, Gyagya, Karan, Varga, Farkas – Vukaszovics, Pekár, Nagy P. – Balázs, Bebeto

Cserék: Póti Szabót helyett, Forró Vukaszovics helyett, Simon Bebeto helyett, Gréczi Balázs helyett. Azt hiszem…

7 hozzászólás “Villám: kikaptunk a Honvédtól” bejegyzéshez

  1. Visszajelzés: Gregory Smith
  2. Visszajelzés: Vanessa Smith
  3. Visszajelzés: download firefox
  4. Visszajelzés: javascript
  5. Visszajelzés: skype free download

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.