Visszatalált korábbi formájához az Újpest elleni meccs legjobbja

Egy félidő erejéig kontroll alatt tartottuk az Újpestet, a második játékrészben olykor már akaratunk ellenére is beszorítottak minket, de újabb három pont került a meglevők mellé. A meccs legjobbja az újoncidényben mutatott arcát idézi, a második helyen a gólfelelős, a harmadikon pedig egy berobbanó újonc végzett.

Varga Bence újra pontokat szállít a KTE-nek

Azon lehet vitatkozni, hogy a csapat játéka szempontjából mennyire jó hír nekünk az, ha a kapusunk újra pontszerző figura tud lenni, de mindenesetre megnyugtató, hogy az Újpest ellen is láthattuk, ha a védelmen túl is jut a labda, sokszor még akkor sem kell izgulnunk.

A szavazások eredménye:

Varga Bence nem engedett beleszólást a győzelmébe, a kivédett tizenegyes és a több nagy védés egyértelműsítette az első helyét. Ugyanakkor a második és harmadik helyezett is nagyon magabiztos fölénnyel futott be, Lukács Dániel és az újonc Helmich Pál is nagy fölénnyel előzte a többieket.

A Lila Köd értékelése alapján a három legjobb játékos az Újpest ellen:

  1. Varga Bence – 9-es osztályzat
  2. Vágó Levente – 8-as osztályzat
  3. Helmich Pál – 7-es osztályzat

Itt pedig az éves összesítése a „meccs legjobbja” szavazásoknak (3 pontot ér, ha valaki az adott meccsen a legjobb volt, 2 pontot kap, aki a második legjobb lett, a harmadik helyért 1 pontot adunk):

A szurkolók listáján az eltiltott Horváth Krisztofernek nem volt izgulni valója, megőrizte első helyét, de Varga Bence fellépett a második helyre, Zsótér Donátot megelőzve. Lukács Dániel utolérte Tóth Barnát, Helmich Pál pedig megjelent a táblázaton. A Lila Köd tabelláján továbbra is a Belényesi-Horváth-Szalai hármas vezet, de a dobogóra Varga Benyó is fellépett Gabi mellé és Vágó Levente is csökkentette a hátrányát. Helmich Pál nálunk is megszerezte első pontját. Az összetett listát így továbbra is Krisztofer vezeti meggyőző fölénnyel, de Varga megérkezett a második helyre Belényesit előzve. Vágó befogta Szalait, Luki pedig a Szabó Alex-Leoni kettőst. Helmich rögtön két ponttal nyitott, így utolérte Kiss Bencét.

(a nyitókép Varga Bencéről a Kecskeméti TE Facebook oldaláról származik, a design pedig a Freepik-ről)

4 hozzászólás “Visszatalált korábbi formájához az Újpest elleni meccs legjobbja” bejegyzéshez

  1. Bence győzelme nagyon meggyőző.
    Mivel három játékosra kellett tippelni így egy maximum 33,33 százalékot kaphatott az egészből, vagyis 41 tippelőből 40 őt jelölte a legjobb három közé (32,53/33,33= 97,6%). Az az egy simán melléklikkelt. 🙂

    1. Gyakorlatilag semmilyen kétség nem fért a győzelméhez. Tavaly a Fradi ellen lett még a legjobb, de idén a Diósgyőr és a Paks ellen is a második helyet csípte meg, úgyhogy 2024-re nagyon felszívta magát

  2. Helmich teljesítménye igen tetszetős volt.
    Újabb visszaigazolas a stábnak a jól végzett felderítő munkáról.
    További sok sikert neki.

    1. Nekem is nagyon tetszett. Harcias, nem félti magét a párharcoktól, kemény, de sportszerű, labdával pedig fent van a feje, ésszel játszik. Kíváncsi vagyok, hogy egy ilyen bemutatkozást követően mennyi lehetőséget kap majd.

Hozzászólások lehetősége itt nem engedélyezett.