Indul_a_mandula …

Február első hévégéjén indul a bajnokság tavaszi pontvadászata és folytatódik tippjátékunk is. Nem is akárhogyan, hanem erőltetett menetben: szombat-szerda-szombat meccsnap-ritmusban. Ha a játékosok bírják az iramot a tippjátékok kiírásával, elszámolásával mi is bírni fogjuk.
Nézzük a részleteket:

A hétvégi (tavaszi nyitó)forduló előtt csütörtök reggel nyolckor érkezik a tippjátékra invitáló poszt, ahol leadhatjátok tippjeiteket. Péntek este nyolcig érdemes tippelnie annak aki mindegyik meccsre voksolna, aki lemarad erről az időpontról szokás szerint már csak azokra a meccsekre adhatja le tippjeit, amelyek még nem kezdődtek el. Vasárnap este a forduló utolsó meccse után egy percen belül jön az eredményhirdetés a szokásoknak megfelelően.
Hétfő reggel nyolckor már lesz lehetőségetek a második tavaszi -sorrendben a 19.- fordulóra tippelni. Ez a kör kedden este háromnegyed hatkor kezdődik, addig érdemes tehát tippelni a legtöbb pont elérése érdekében. Ennek a fordulónak csütörtök este lesz vége, miután este 10 után hazaérek a forduló zárómeccséről jön az eredményhirdetés.
Péntek reggel nyolckor elérhető lesz a huszadik forduló tipp-posztja, szombaton délig – egészen pontosan 12:30-ig – lehet majd tippelni a forduló összes meccsére.


Érdemes lesz tavasszal is velünk játszani, mert a heti tipperedmények miatti izgalmak mellett év végén értékes nyereményekkel gazdagodhatnak azok, akik a fordulók legalább felében tippelnek.
A bajnokság végén első öt helyen végzett tippelő nyereménye:
1. éves KTE bérlet a következő bajnoki évre,
2. a játékosok által aláírt KTE mez a klubtól,
3. egy 13 ezer forint értékű prémium kávécsomag Szekeres Zsolt jóvoltából az ORGANO-tól,
4. egy 10 ezer forint értékű baleset-biztosítás Orosz Gábor felajánlásaként a MetLife-től,
5. KTE címerrel hímzett baseballsapka Pelleréktől.